Filter
PhD
Nordamerika Studietyp: Alla Tempo: Alla

Hitta PhD-program i Studier i juridik i Nordamerika 2019/2020

En filosofie doktorsexamen, är kort Ph.D en avancerad akademisk examen tjänat på olika områden, vilket innebär stora intressen och prestationer inom forskningen.

Området "lagar och förordningar" styr olika aspekter av livet. De som ger sig in i studier på detta område fördjupar sig vanligtvis i något de är särskilt intresserade av, såsom reglerande teori och immaterialrätt.

Spanning 23 länder, är Nordamerika kontinent fylld med utbildningsmöjligheter. Eleverna har möjlighet att lära sig flera språk och utveckla en förståelse för vitt skilda kulturer.

Se alla doktorsprogram i Studier i juridik i Nordamerika 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Studier i juridik, Nordamerika

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Forskarskolan i pedagogiskt ledarskap, Policy, and Law kommer att förbereda professionella lärare att vara en del av ett avantgarde genom det tjugoförsta århundradet. Des ... [+]

Forskarskolan i pedagogiskt ledarskap, Policy, and Law kommer att förbereda professionella lärare att vara en del av ett avantgarde genom det tjugoförsta århundradet. Dessa lärare kommer att förses med: nödvändig kunskap av ämnet; en förståelse för våra olika kultur; teknisk kompetens; kritiskt tänkande som krävs för att fatta välgrundade beslut och genomföra förändringar; och förmågan att ge en rättvis och etisk, korrekt och meningsfull utbildning för sina elever.

Programmet erbjuds uteslutande i kohortformat. Den elitgrupp av elever som valts för att börja varje höst kommer att utvecklas genom sina kurser tillsammans. Det första året av programmet fokuserar på didaktiska kursarbeten. Det andra året kombinerar didaktiska kurser med fältbaserade praktikplatser. Det sista året av programmet fokuserar på självständig forskning, med resultat som ska publiceras i form av en avhandling.... [-]

Amerikas förenta stater Montgomery
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 - 8 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Missouri Truman School of Public Affairs

Doktorand samarbetar med Truman School fakulteten som representerar bred kompetens inklusive styrelse, lag och offentlig politik, barnpolitik; utbildningspolitik; och soc ... [+]

Doktorandprogram i offentliga frågor

Truman School erbjuder små klasser, nära relationer med lärare och lärare, och möjligheter att delta i pågående forskning. Studenterna får en rik akademisk erfarenhet på vägen till framgångsrika och uppfyllande karriärer i offentliga angelägenheter. När våra studenter är examen, är de fullt engagerade experter på sitt underfält med breda perspektiv.

Truman-skolan är djupt tvärvetenskaplig. Vår fakultets olika akademiska utbildning ger studenterna möjlighet att utforska många teoretiska och metodologiska perspektiv och flera sätt att tänka på samhällsvetenskaplig forskning.

Doktorand tar kurs och forskar med fakulteten från en mängd olika discipliner i Truman School och vid University of Missouri. Nära arbete med fakulteten genom forskarassistentskap och avhandlingsprocessen uppmuntrar studenter att tillämpa olika perspektiv på verkliga problem och att utveckla nya sätt att ta itu med problem i offentlig politik och offentlig förvaltning.... [-]

Amerikas förenta stater Columbia
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
5 - 8 år
Campusstudier
Läs mer på svenska