Filosofie doktor i Studier i juridik Asien

Hitta PhD-program i Studier i juridik Asien 2018

Studier i juridik

Tjänar en doktorsexamen kräver utökad studie och intensiv mental ansträngning. En doktorsexamen är en akademisk studie där man koncentrerar för fyra till sex år efter att ha fått din magisterexamen, och som leder, om det antas, till en doktorsexamen, den högsta akademiska examen.

När människor runt om i världen blir allt mer förbundna med varandra har lagar och förordningar effekter som når längre än någonsin tidigare. Därför har de som vill gå in i detta rättsliga området ofta en bakgrund i internationella studier.

Studenter som fullföljer en del av sin examen i Asien växer i antal. För närvarande, den andra och den tredje största ekonomierna i Asien. Utan begränsning, har eleverna beskrivit sin tid i Asien som den bästa upplevelsen i deras liv. Idag, tre av de fyra mest befolkade länderna i världen finns i Asien: Kina, Indien och Indonesien.

Se alla doktorsprogram i Studier i juridik Asien 2018

Läs Mer

Doktor I Offentlig Politik

The Hong Kong University of Science and Technology
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 år September 2018 Hongkong Hong Kong + 1 fler

Den doktor i offentlig politik Programmet ger rigorös träning i offentlig politik forskning akademiskt framstående studenter som strävar efter att göra karriär i politiken forskning och undervisning. [+]

Globala politiska utmaningar som åldrande, klimatförändringar, ekonomiska kriser och terrorism uppmaning till innovativa lösningar bortom institutionella och disciplinära gränser och allmän ordning skolor, institutioner, institut och program har inrättats i ledande universitet runt om i världen för att ta itu med dessa globala utmaningar . Med betydande styrka inom vetenskap, teknik, näringsliv och förvaltning, och kvantitativa samhällsvetenskapliga områden, är avdelningen för Public Policy (ppol) och Institutet för Public Policy (IPP) inrättats för att utveckla den allmänna ordningen som en framväxande strategiskt område genom att främja ett nära samarbete tvärvetenskapligt och bidra till den politiska utvecklingen på viktiga politikområden både lokalt och globalt.... [-]


PhD in Criminology

University of Nicosia
Campusstudier Heltid Deltid 3 år September 2018 Cypern Nicosia + 1 fler

[+]

Karriärmöjligheter

En doktorsexamen i kriminologi förbereder eleverna att leda förändring och / eller policyarbete i samhällen eller de organisationer de väljer att arbeta:

Academia (Forsknings / Undervisningsfakultet) Brottsbekämpande organ Probation och parole tjänster Korrektionsinställningar Sociala tjänster Forskning och analys för statliga eller privata konsultföretag Stipendier - Finansiellt stöd

Universitetet erbjuder stipendier och ekonomiskt stöd till heltidsstuderande, i form av akademiska merit stipendier, ekonomiskt bistånd, atletiska stipendier och studieprogram på campus.

[-]