PHDSTUDIES

Jämför PhD-program i Studier i ekonomi på deltid i Sarasota, Amerikas förenta stater 2021

En doktorsexamen eller doktorsexamen är en forskarutbildning akademiska grundexamen från universitet. När man uppnår en doktorsexamen han eller hon kan ofta refereras till som en läkare.

Ekonomi och administration är ett ämne som fokuserar på både makro- och mikroekonomi. Ekonomer inom detta område utbildas för att förstå både hur enskilda åtgärder och stora trender påverkar ekonomin. Många är specialiserade på särskilda ämnesområden såsom socialpolitik, företagsekonomi och konsumentbeteende.  

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Sarasota ligger i Sarasota County, Florida, USA. Sarasota är en populär golfdestination. Tillsammans med golfbanor parker och rekreationsanläggningar gör staden till en idealisk plats att leva och studera.

Be om information Doktorsprogram i Studier i ekonomi på deltid i Sarasota i USA 2021

1 Resultat i Studier i ekonomi, Sarasota Filter

Doktorsexamen i islamisk bank och finans

American International Theism University
PhD
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier
Internet

Fick du din magisterexamen i islamstudier? Om så är fallet, sluta inte där! Tillbringa bara ytterligare ett år vid American International Theism University , så kan du också f ...

Läs mer