PHDSTUDIES

Jämför PhD-program i Studier i ekonomi på deltid i madrid, Spanien 2021

En filosofie doktorsexamen, är kort Ph.D en avancerad akademisk examen tjänat på olika områden, vilket innebär stora intressen och prestationer inom forskningen.

Ekonomi och administration är ett sorts hybridområde där studenter utbildas i både makro- och mikroekonomi. Analys av historia, förståelse för ekonomiska principer samt kunskaper i ekonomi, socialpolitik och företagsekonomiska frågor gör att man kan ta fram både kortsiktiga och långsiktiga rekommendationer.  

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Madrid City är huvudstad i Spanien. Det är ett storstadsområde med över 3 miljoner invånare. Den har en arena som heter Las Ventas som värd för den årliga tjurfäktning evenemanget. Staden har många offentliga och privata universitet.

Be om information Doktorsprogram i Studier i ekonomi på deltid i madrid i Spanien 2021

1 Resultat i Studier i ekonomi, madrid Filter

Doktorand i ekonomi och regering

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
PhD
Okt 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
16 Jul 2021
Spansk
Spanish (Spain)
Campusstudier

Doktorandprogrammet i ekonomi och regering syftar till att utbilda forskare som kan ge oberoende, innovativa och betydande bidrag till vetenskaplig kunskap inom ekonomi och re ...

Läs mer