PHDSTUDIES

Se PhD-program i Studier i ekonomi på deltid i Ryssland 2021

Doktorsexamen är en doktorsexamen, specifikt kallas en "doktor i filosofi " examen. Detta är missvisande eftersom doktorsexamen inte nödvändigtvis filosofer (om de inte förtjänat sin examen i filosofi!). Som sagt, PhD mottagarna har möjlighet att engagera sig i tankeexperiment, resonera om problemen, och lösa problem i sofistikerade sätt.

Ekonomi och administration är ett sorts hybridområde där studenter utbildas i både makro- och mikroekonomi. Analys av historia, förståelse för ekonomiska principer samt kunskaper i ekonomi, socialpolitik och företagsekonomiska frågor gör att man kan ta fram både kortsiktiga och långsiktiga rekommendationer.  

Russia (Russian: Россия) är den överlägset största landet i världen, som täcker mer än en åttondel av jordens 's bebott landområde. Den tidigare statliga kommittén för högre utbildning i Ryssland finansierat 240 universitet, akademier och institut, vilket gör Ryssland till en fast land att studera i.

Kontakta skolor direkt Bästa doktorsprogrammen i Studier i ekonomi på deltid i Ryssland 2021

1 Resultat i Studier i ekonomi, Ryssland Filter

Phd (doktorandprogrammet)

MSU - Moscow State University Graduate School
PhD
<
Deltid
<
3 år
Ryska
Campusstudier

GSBA doktorandprogrammet är utformat och strukturerat för att främja akademisk forskning inom tillämpad ekonomi och förvaltning. Programmet är avsett för kandidater med enastå ...

Läs mer