close

Filter

Visa resultat

Se PhD-program i Studier i ekonomi på deltid i Dominica 2020

En PhD kan variera beroende på på vilket universitet och i vilket land man tar den. De flesta som tar en PhD gör det för att de är intresserade av att bidra till den akademiska världen och är genuint intresserade av sitt ämnesområde.   Ekonomi och administration är en sammanslagning av många olika discipliner. Yrkesverksamma utbildas i företagsekonomi, makro- och mikroekonomi… Läs mer

En PhD kan variera beroende på på vilket universitet och i vilket land man tar den. De flesta som tar en PhD gör det för att de är intresserade av att bidra till den akademiska världen och är genuint intresserade av sitt ämnesområde.   

Ekonomi och administration är en sammanslagning av många olika discipliner. Yrkesverksamma utbildas i företagsekonomi, makro- och mikroekonomi, finans, socialpolitik och andra ämnen för att hjälpa dem att analysera och förstå den nationella eller globala ekonomiska bilden.

Dominica har en konkurrenskraftig utbildningssystemet, rivaliserande andra i hela västvärlden. Studenter i denna karibiska ön land kan mingla med andra allvarliga studenter från hela världen. Engelska är det officiella språket, men eleverna talar andra språk kan känna sig lika hemma på grund av landets internationella handel.

Kontakta skolor direkt Bästa doktorsprogrammen i Studier i ekonomi på deltid i Dominica 2020

Läs mindre
Related fields of study
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filter
International University For Graduate Studies - IUGS
Portsmouth, Dominica

IUGS ledning och tillämpad ekonomi Programmet har en huvuduppgift att öka studentens förmåga att tjäna sitt yrke genom doktorsexamen studier.

IUGS ledning och tillämpad ekonomi Programmet har en huvuduppgift att öka studentens förmåga att tjäna sitt yrke genom doktorsexamen studier. -
PhD
Deltid
Engelska
Sep 2020
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här

Related fields of study