PHDSTUDIES

Jämför 4 PhD-program i Strategi

Efter avslutad BS, BA eller MA kan en student komma in i ett doktorandprogram. En doktorand är en av de högsta graderna och kräver att studenten utför originalforskning som bidrar med ny kunskap till fältet. En doktorand kan slutföras på så lite som tre år, men det tar oftast längre tid.

Vad är en doktorand i strategi? Denna avancerade examen lär eleverna hur man utformar planer som leder till att man uppnår specifika mål. Många strategiprogram är i handelshögskolor och fokuserar på affärsstrategier. Till exempel fokuserar marknadsföring och strategi på strategier för framgångsrik företagsmarknadsföring. Ett strategiprogram kan också fokusera på politiska eller sociala arenor. Internationella affärer och strategiska studier tittar på strategier för internationell säkerhet, politik och regionala frågor. Kurser som krävs beror på specialisering.

En doktorand i strategi lär eleverna att tänka på hur man åstadkommer ett önskat resultat, vilket är tillämpligt i livet eller något jobb. Studenter kan också lära sig att hantera team, som är till hjälp i affärs karriärer. En stark teoretisk bakgrund i strategin kan vara bra för akademiska karriärer.

Hur mycket studenter som spenderar för att slutföra en doktorand är starkt beroende av det universitet de går till och hur många år det tar att slutföra. Vissa skolor har sätt att hjälpa eleverna med kostnader, till exempel stipendier, stipendier och betald lärosäte.

Många elever som doktorander i strategi fortsätter att bli professorer i handelshögskolan. En annan möjlighet är att arbeta som chef eller administratör i ett företag. En examen med inriktning på internationella affärer kan leda till en karriär i regeringen eller med icke vinstdrivande. En alternativ väg är att använda kunskapen från graden för att starta en ideell inriktning på att lösa sociala problem. Att tjäna denna grad kan också vara bra för dem som är intresserade av att bli företagare.

Det kan vara möjligt att studera för doktorand i strategi vid ett lokalt universitet. Ett annat alternativ är online-program. För att påbörja din undersökning, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

4 Resultat i Strategi Filter

Doktorsexamen i strategisk planering

Atlantic International University
PhD
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Internet

Programmet för doktorsexamen för strategisk ledning (BA) förbereder studenterna för karriärer i att hantera organisatoriska resurser i regeringen, vinst- och ideella organisat ...

Läs mer

Officiell forskarutbildningen i ekonomisk analys och affärsstrategi

Universidade da Coruña
PhD
<
Heltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
Spansk
Campusstudier

Det officiella programmet Interuniversity doktor i ekonomisk analys och Business Strategy speglar avsikten att integreras i ett enda program disputerade forskare från olika de ...

Läs mer

PhD i strategisk ledning

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
PhD
<
Heltid
<
Deltid
<
3 år
Engelska
Internet

PhD i Strategic Management fokuserar på kurser som behandlar grundläggande teorier som har betydelse när det gäller strategisk ledning.

Läs mer

Doktorsprogram för internationella affärer och strategiska studier

Tamkang University
PhD
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Grundades 1983, forskarinstitutet för internationella frågor och strategiska studier (GIIASS) fokuserar på forskning inom internationell politik, internationell säkerhet, regi ...

Läs mer