PHDSTUDIES

De mest populära PhD-programmen i manchester Storbritannien 2020

Den mest populära doktorsexamen är filosofie doktor eller doktorsexamen Doktorer och andra doktorsexamina studie förbereder doktoranden för att lansera nya planer som lägger till den gemensamma kunskapsbas fältet. Kandidater för och innehavare av doktorer söker ofta yrken som professorer och forskare, men många går också på att olika roller i de välgörande, offentliga och privata sektorn.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Manchester är känt för sin arkitektur och har Storbritanniens näst största tätort, 5 gånger större än själva staden. Det finns bara tre universitet, men de har totalt 73 tusen studenter.

Sök bland doktorsprogram i manchester i Storbritannien 2020

sökresultat funna Filter

Nownano dtc: nordväst nanoscience doktorand träningscenter

NOWNano The University of Manchester and Lancaster
PhD
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

NowNano DTC-studenterna genomför ett fyraårigt doktorsutbildningsprogram. Ett viktigt syfte med DTC är att skapa en kohort av forskare som kan dra

Läs mer