252 PhD Program i Storbritannien for 2024

PhD Program i Storbritannien for 2024Filter
    • Belfast, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Studiet av språk är grundläggande för forskningsmiljön över School of Arts, English and Languages, där olika språkliga förhållningssätt tas till olika varianter av engelska, franska, irländska och mer. Du kommer att ingå i en dynamisk doktorandforskningsmiljö och studera tillsammans med studenter med olika bakgrunder.

    • Belfast, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta program fokuserar på tillämpade aspekter av avancerad och framväxande analytisk teknik för att ta itu med aktuella frågor inom livsmedelssäkerhet, näring och livsmedelsförsörjning.

    • Dundee, Storbritannien

    Deltid

    48 månader

    På Campus

    Engelsk

    • Brighton, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Doktorsexamen i utvecklingsstudier av forskning är IDS: s avancerade forskningsexamen. Det tilldelas kandidater efter minst tre års studier, baserat på slutförande av original och betydande forskning inom området utvecklingsstudier - som bedöms genom en skriftlig avhandling.

    • South Kensington, Storbritannien

    Heltid

    5 år

    På Campus

    Engelsk

    Vi tror att rigorös akademisk analys kan ge praktiska lösningar på komplexa problem i samhället. Vårt fullt finansierade doktorandprogram ger studenter möjlighet att bedriva sin egen forskning på ett världsledande universitet och hitta lösningar på viktiga utmaningar i modernt företagande. Som Business School rankas vi först i Storbritannien för forskningsmiljö och andra för management- och affärsstudenter, medan Imperial College London rankas först i Storbritannien totalt för forskning (REF 2021).

    • Metropolitan Borough of Wirral, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Tillsammans med vårt partneruniversitet, Liverpool John Moores University, erbjuder Alef Trust en gemensam doktorsexamen i tillämpad transpersonell psykologi. Doktorandens samarbetsbas innebär att du kommer att bedriva din forskning under ledning av handledare från både Alef Trust och LJMU. Med tanke på vår expertis inom ämnet kommer Alef Trust -handledaren att leda i de flesta akademiska aspekterna av programmet. De som antas till programmet kommer att dra nytta av att vara registrerade hos LJMU, vilket ger dig full tillgång till LJMUs doktorandakademi.

    • London, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    3 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Institutet har åtagit sig att initiera, underlätta och främja dialog och forskning för samhället för moderna språk både nationellt och internationellt. Det främjar och bidrar till nationell och internationell samarbets-, tvärvetenskaplig och tvärkulturell forskning. Institutets forskningsstyrka ligger i dess kombination av studier av flera språkområden: franska, tyska, italienska, spanska och portugisiska. En MPhil/PhD med Institute of Modern Language Research ger dig möjlighet att få expertis inom ditt intresseområde och samtidigt finslipa en rad överförbara färdigheter.

    • Bradford, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Du ska utföra forskning under överinseende av vår internationella, erfarna och mycket engagerade fakultet. Förutom att du ska vara övervakad av två väletablerade forskare kommer du att delta i forskarutbildning som ger dig kunskaper och färdigheter att utforma och genomföra noggrann forskning.

    • London, Storbritannien
    • Bologna, Italien

    Heltid

    24 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Detta program presenterar effektiva strategier baserade på teori och forskning för att integrera tekniska resurser och teknikbaserade metoder i klassrummet.

    • Newcastle upon Tyne, Storbritannien

    På Campus

    Engelsk

    Vi har experthandledning tillgänglig i en mängd olika utbildningsämnen. Våra forskningsområden sträcker sig från förskolepolitik till internationalisering inom högre utbildning. Våra handledares aktuella forskningsintressen, projekt och publikationer finns tillgängliga från Institutionen för utbildning, kommunikation och språkvetenskaps personalprofiler. De flesta av vår personal har yrkeserfarenhet av undervisning, tal- och språkterapi eller engelska språkundervisning innan de går in i akademin.

    • London, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    SOAS Religions and Philosophies Department erbjuder en livlig, stimulerande och tvärvetenskaplig forskningsmiljö. Vi tillhandahåller individuell forskningstillsyn i en mängd olika religiösa traditioner och jämförande och tvärvetenskapliga ämnen. Handledare är experter inom sina områden och välbekanta med religioner, kulturer, språk och geografiska områden som de är specialiserade på.

    • Stirling, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    36 månader

    På Campus

    Engelsk

    Doktoranden i TESOL (Undervisning av engelska till talare av andra språk) Forskning är en unik kurs som hjälper dig att utveckla dina forskningsfärdigheter till en professionell nivå och stödja ditt lärande genom undervisade moduler.

    • Bath, Storbritannien

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    • London, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    På Campus

    Engelsk

    • Kingston upon Thames, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Oavsett om du planerar en karriär som akademiker inom utbildningssektorn, eller som professionell forskare inom den offentliga eller privata sektorn, kommer Kingston University s Law PhD att utveckla dina forskningsförmåga, hjälpa dig att ge ett originellt bidrag till ditt valda område av förfrågan och förbättra din professionella trovärdighet.