PHDSTUDIES

De mest populära PhD-programmen i Brighton Storbritannien 2020

En PhD, även känd som en filosofie doktorsexamen, är en examen som utfärdas av ett universitet till den som har uppfyllt alla nödvändiga kvalifikationer och som nu kan betraktas som en "doktor" inom hans eller hennes akademiska område.

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Brighton är staden där över en tredjedel av befolkningen gör studenterna för närvarande inskrivna i den högre utbildningen. Det finns fem offentliga högskolor och universitet, varav de flesta har också campus utanför Brighton.

Sök bland doktorsprogram i Brighton i Storbritannien 2020

sökresultat funna Filter

Phd genom forskning

Institute of Development Studies
PhD
Sep 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Vi erbjuder ett program med övervakad studie som leder till en doktorand i ämnen som är nära relaterade till våra aktuella forskningsprioriteringar.

Läs mer