Filter
PhD
Spanien Santa Cruz de Tenerife Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Jämför PhD-program i Statistik på deltid i Santa Cruz de Tenerife, Spanien 2019/2020

Kraven för att komma in på ett PhD-program inkluderar ofta att studenten redan har en masterexamen. Dessutom måste man ofta skriva en doktorsavhandling som till största del ska bestå av original akademisk forskning. I vissa länder kan man behöva försvara detta arbete inför en opponent och/eller en betygsnämnd.

I grunden är statistik studiet av data. Statistiker samla in, analysera, tolka och presentera data på ett sätt som är användbara för att förstå vad samband eller trender kan finnas i de sociala och naturliga världar.

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

Be om information Doktorsprogram i Statistik på deltid i Santa Cruz de Tenerife i Spanien 2019/2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Statistik, Santa Cruz de Tenerife

Examina
Plats
Spanien
Santa Cruz de Tenerife
Studietyp
Tempo
Universidad de La Laguna

I förslaget föreslås ett tvärvetenskapligt doktorsavhandling vars reseplaner inom specifika specialområden möjliggör bildandet av doktorander inom olika kunskapsområden ( ... [+]

I förslaget föreslås ett tvärvetenskapligt doktorsavhandling vars reseplaner inom specifika specialområden möjliggör bildandet av doktorander inom olika kunskapsområden (bland annat grundläggande matematik, tillämpad matematik, statistik, matematisk överföring, informationsteknologi, bland annat). I dessa ögonblick rådgivar forskarnas forskarutbildning och formativ kapacitet inom de olika grupperna inom vetenskaplig databas, matematiska, matematiska modeller och statistiska tekniker skapandet av ett specifikt doktorsprogram med egen identitet som tillåter konsolidering av forsknings- och överföringsverksamheten inom detta område.

Motivering titel

Universitetet som begär Ph.D.-programmet i matematik och statistik är University of Zaragoza (UZ).... [-]

Spanien Santa Cruz de Tenerife
September 2019
Engelska,Spansk
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska