PHDSTUDIES.SE

Jämför 4 PhD-program i Stadsutveckling

En doktorand är doktor i filosofiexamen utdelad av ett universitet. Globalt erkänd som den högsta forskarutbildningen som finns tillgänglig i akademin ses den mest som en prestigefylld ära för att tjäna en.

Vad är en doktorand i stadsutveckling? Urban utveckling studier fokuserar på den kulturella, sociala och ekonomiska utvecklingen i städerna. Det syftar också till att förklara systemets bakomliggande mekanismer. Eleverna kan välja mellan klasser som urbanisering och stadsutveckling, arkitektur i stadsplanering och sociokulturell bostadsmarknads segregation. För dem som vill specialisera kan klasser innehålla gatukonst, rörlighet och smarta stadskonflikter.

Doktorander i stadsutveckling tenderar att utveckla exceptionella färdigheter i kritiskt tänkande, definiera problem och teamhantering, vilket kan stärka sin karriär. De kan också utöka sina personliga liv genom att förbättra deras resursförmåga, tillförlitlighet och förmåga att använda datorer.

Kostnader för att slutföra en doktor i filosofi i stadsutveckling varierar mellan institutioner. Beroende på valet av en privatskola eller ett offentligt universitet kan programmet ta fem eller flera år. Det rekommenderas att potentiella studenter kontaktar skolan efter eget val angående kostnader.

Stadsutveckling doktorander väljer ofta karriärer inom design, undersökning eller utveckling. Men för de som ser längre bort är karriärmöjligheterna ganska varierade. Stora företag och internationella företag anställer ofta interna planeringsutvecklare att starta expansionsdesign för kontorsbyggnader och fabriker. Andra företag och myndigheter kräver kartografer, forskningsanalytiker, undersökare och transportutvecklare. En stadsutvecklare kan också utmärka sig på många områden av bostäder eller stadsplanering för kommunala eller statliga myndigheter.

Med utbyggnaden av klasser i online-program över hela världen kan studenterna bättre kunna än någonsin att hitta program som passar deras livsstil. För att starta doktorandstudierna, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

4 Resultat i Stadsutveckling Filter

Doktorsgrad i vetenskap antropiska områden

Universidad Autonoma de Aguascalientes
Campusstudier Heltid 3 år Juli 2019 Mexiko Aguascalientes

Doktorsexamen i vetenskap antropiska områden är en interdepartemental och tvärvetenskapligt program som erbjuds av Centrum för design och konstruktion Sciences, involverade institutionerna att bygga och strukturer, Design Habitat, Geoteknik och hydraulik samt teori och metod . Detta forskarutbildningen ger större flexibilitet för att vara en tutorial-system, vilket stärker forskningen.

Ed.D. i stads ledarskap

Kean University
Campusstudier Heltid Deltid September 2019 Amerikas förenta stater New York Union + 1 fler

Kean Ed.D. program i Urban Ledarskap är en 90-kredit program som förbereder dedikerad pedagogiska ledare som förstår och uppskattar de utmaningar som stadsområdena och som har möjlighet att göra en positiv skillnad i statens urbana skolor, utbildningsorgan och samhällen.

Phd i urbana studier

University of Johannesburg
Campusstudier Heltid 3 år Februari 2020 Sydafrika Johannesburg

DLitt et Phil (Urban Studies) är en avancerad form av studie där en kandidat har att bedriva oberoende forskning och producera en avhandling som visar ett bidrag till kunskap inom området.

PhD i stadsutveckling och styrning

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam
Campusstudier Kombinerat online och på campus Heltid 4 år September 2019 Nederländerna Rotterdam + 1 fler

Som en kombination av stadsförvaltning och styrning, denna doktorand programmet ger en unik akademisk erfarenhet som är mycket relevant för dagens värld.