Filter
PhD
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 2 PhD-program i Stads- och samhällsplanering

Ph.d.-doktorn är doktorsexamen utdelad av ett universitet. Även känd som doktor i filosofi, kräver det ofta rigorösa, avancerade studier i ett enda ämne och kulminerar sedan med en avhandling. Kandidater med doktorand är kända som "läkare" inom sitt område.

Vad är en doktorand i stads- och stadsplanering? En doktorsavhandling inriktad på stads- och regionalplanering hjälper eleverna att utveckla förmågan att förstå markanvändning, miljöskydd och allmänhetens välfärd med särskild uppmärksamhet åt vatten-, luft- och naturresursrättigheter. Eleverna kan ofta välja mellan klasser som designanalys, stadsplanering och township design. De kan också hitta kurser som förhandlingar, regional tillväxt och landsbygdsutveckling.

Samtidigt som de arbetar mot doktorsexamen i stads- och regionalplanering, utvecklar eleverna ofta färdigheter som hjälper dem att avancera i sina karriärer. Dessa kan omfatta organisation, planering och hantering. De kan också utöka sin förmåga att kommunicera, förhandla och förmedla.

Offentliga och privata universitetskostnader varierar ofta kraftigt på grund av plats, klassspecialisering och instruktör. Därför kan potentiella studenter överväga att kontakta de skolor de vill delta i och begära information om kostnader som är förknippade med att erhålla doktorsexamen i stads- och regionalplanering.

Kandidater med doktorsexamen i stads- och regionalplanering skapar vanligtvis strategier om hur man använder mark och bygger samhällen. De kan också välja att specialisera sig i historisk bevarande eftersom de skapar planer för att rädda historiska byggnader, fortar och fyrar. Karriär kan ofta hittas som transportdesigners, byggnadsmätare och markanvändare. Kandidater som vill fokusera på miljön kan söka arbete som miljöledare, hållbarhetskonsulter och rådgivare för kustområden. Regeringar kan också använda akademiker för att hjälpa designparker och utveckla planer för att skydda naturresurser.

Ph.d.-program i stads- och regionalplanering finns på universiteten runt om i världen. För att hitta ett schema som passar dina behov, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Stads- och samhällsplanering

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Institutet för fysisk planering och miljöplanering (ISEP) är en av de snabbast växande och dynamiska planeringsforskningsmiljöerna i Storbritannien. ... [+]

Översikt

Institutet för fysisk planering och miljöplanering (ISEP) är en av de snabbast växande och dynamiska planeringsforskningsmiljöerna i Storbritannien.

Planering vid drottningen är nu rankad nionde i Russell Group-inlagor.

Vårt forskningsprogram bygger på begreppet fysisk planering och medan vårt empiriska arbete delvis är jordat i regionen bygger det på starka internationella, tvärvetenskapliga och teoretiska referenser. Vår starka styrka är personalen som har byggt upp en rekord i vetenskaplig och tillämpad forskning och en omfattande publikationsportfölj, forskningsbidrag och doktorandstudier. Institutet har byggt ett internationellt rykte och lockat en ström av stor forskningsfinansiering kopplad till våra huvudområden. Institutet värderar sambandet mellan våra forsknings- och undervisningsprogram och tillämpningen av vårt empiriska arbete i en läromiljö och fortsätter att förnya och utveckla undervisningsprogram för att återspegla en snabbt föränderlig marknad, problem och politiska sammanhang och förändringar i professionella standarder.... [-]

Storbritannien Belfast
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Camerino the international School of Advanced Studies

Område: Arkitektur, Design, Planering ... [+]

Område: Arkitektur, Design, PlaneringArkitektur, teorier och designInnovation DesignHållbar stadsplanering

Undervisningsplatser - Ascoli Piceno - Satellitområde Camerino University

Arkitektur, teorier och designTeorier och design av modern arkitektur;Historia och utveckling av arkitektonisk arv;Grafisk och multimedia representation av arkitektur.Innovation DesignInnovativ och intelligent design av objekt, system och miljöer;Design för miljöhållbarhet och för process- och produktinnovation;Kommunikationsdesign, ny teknik och kulturarv.Hållbar stadsplaneringHållbar utveckling av territoriet, markförbrukning och anpassning av klimatförändringar.Risk- och krishantering;Politik ... [-]
Italien Camerino
November 2019
Engelska,Italienska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska