$close

Filter

Visa resultat

De mest populära PhD-programmen i Oñati Spanien 2022

En PhD kan variera beroende på på vilket universitet och i vilket land man tar den. De flesta som tar en PhD gör det för att de är intresserade av att bidra till den akademiska världen och är genuint intresserade av sitt ämnesområde.   Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i syd… Läs mer

En PhD kan variera beroende på på vilket universitet och i vilket land man tar den. De flesta som tar en PhD gör det för att de är intresserade av att bidra till den akademiska världen och är genuint intresserade av sitt ämnesområde.   

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

Sök bland doktorsprogram i Oñati i Spanien 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Spanien
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Oñati International Institute For The Sociology Of Law
Oñati, Spanien

Oñati MA ger också utmärkt förberedelse för ett doktorandprogram i studentens hemland eller var som helst i världen.

Oñati MA ger också utmärkt förberedelse för ett doktorandprogram i studentens hemland eller var som helst i världen. -
PhD