PHDSTUDIES.SE

Hitta de 7 mest populära PhD-programmen i Slovakien 2019

Kraven för att komma in på ett PhD-program inkluderar ofta att studenten redan har en masterexamen. Dessutom måste man ofta skriva en doktorsavhandling som till största del ska bestå av original akademisk forskning. I vissa länder kan man behöva försvara detta arbete inför en opponent och/eller en betygsnämnd.

Slovakien eller Slovakien (Slovakiska: Slovensko eller Slovenská republika, båda namnen är officiellt erkänd), är en stat i Centraleuropa. Slovakien är medlem i Europeiska unionen så om du är medborgare i en annan medlemsstat, kan du lagligt vistas och arbetar i Slovakien utan restriktioner. Comenius Univerzity är den äldsta existerande slovakiska universitet, i Bratislava.

Kontakta universitet De bästa doktorsprogrammen i Slovakien 2019

sökresultat funna Filter

Filosofie doktor i akademisk psykologi

Pan-European University
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Slovakien Bratislava

Psykologiska fakulteten grundades 2011 och är den yngsta av alla fakulteter i PEU.

Filosofie doktor i massmedia

Pan-European University
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Slovakien Bratislava

Fakulteten för massmedia verkar på marknaden sedan 2007, genom vilken den har förlängt utbildningen inom massmediaforskning.

Filosofie doktor i ekonomi och internationell företagsledning

Pan-European University
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Slovakien Bratislava

Fakulteten för ekonomi och näringsliv har sedan 2005 börjat förbereda sina elever för framgång i den globala ekonomiska miljön.

Filosofie doktor i internationell rätt

Pan-European University
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Slovakien Bratislava

Utbildningsplanen International Law undervisas i den tredje cykeln av universitetsstudier (doktorandstudier) med den normala treårslängden av studier i den dagliga formen och / eller fyraårslängden av studier i den externa formen.

Phd i tillämpad informatik

Slovak Academy of Sciences, Institute of Informatics
Campusstudier Heltid September 2019 Slovakien Bratislava

En kandidatexamen i Applied Informatics-studiet förvärvar universitetsutbildning i tredje graden (doktorsexamen) inom tillämpad datateknik, känner till de vetenskapliga metoderna för forskning och utveckling inom tillämpad informationsteknik med fokus på metoder och medel för att utarbeta informatiska lösningar till problem, lär sig principerna för individuellt arbete, teamarbete och projektledning, vetenskaplig formulering av problem, ekonomiska, juridiska och miljömässiga aspekter av nya lösningar, etiska och sociala aspekter av vetenskapligt arbete, presentation av resultat, förstå tillämpad informationsteknik för hans respektive tillämpningsområde, kommer att vara redo att bygga vetenskapligt perspektiv inom en mängd olika tillämpningsområden och för direkt ingång på handelsmarknaden, hitta ansökan som medlem av ett kreativt team, eller det är ledare inom vilket område som helst Kunskap om tillämpad informatik krävs.

PhD in Evolution of Ecosystems and their Protection

Matej Bel University
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Slovakien Banská Bystrica

Doktor i teologi

Matej Bel University
Campusstudier Internet Deltid 4 år Kontakt Skolan Slovakien Banská Bystrica + 1 fler

Akademiker i doktorsavhandling (filosofie doktor i teologi PhD) är behöriga att utföra konceptuell teologiska och vetenskaplig verksamhet och skapa professionella teologiska arbete i kyrkan teori och praktik samt att bygga en kristen världsbild baserad på vetenskaplig exegetik av Bibeln.