PHDSTUDIES.SE

Se PhD-program i Samhällsvetenskap på deltid 2019/2020

Kraven för att komma in på ett PhD-program inkluderar ofta att studenten redan har en masterexamen. Dessutom måste man ofta skriva en doktorsavhandling som till största del ska bestå av original akademisk forskning. I vissa länder kan man behöva försvara detta arbete inför en opponent och/eller en betygsnämnd.

Samhällsvetenskaper hjälper eleverna att bättre förstå interaktioner och system inom det mänskliga samhället. Ämnen som omfattas kan innefatta hur samhällen och befolkningen bildar regeringar, lagar, utvecklar ekonomiska system eller hur individer fattar beslut.

Be om information Doktorsprogram i Samhällsvetenskap på deltid 2019/2020

41 Resultat i Samhällsvetenskap Filter

Doktor i klinisk psykologi

Georgia Southern University
Campusstudier Heltid Deltid Januari 2020 Amerikas förenta stater Statesboro

APA-ackrediterat doktorsprogram i klinisk psykologi vid Georgia Southern University (GS) är ett heltidsdagsprogram som erbjuder en kurs som leder till doktorsexamen i klinisk psykologi. Programmets läroplan förbereder kandidater för psykologinspiration med ett särskilt fokus på övning i landsbygdsområden. Coursework och träning förbereder eleverna för licensyren som psykolog, med tonvikt på att utbilda framväxande psykologer för de underskattade områdena i delstaten Georgia och närliggande regioner i sydöstra.

Phd genom forskning

Institute of Development Studies
Campusstudier Deltid Kontakt Skolan Storbritannien Brighton

Vi erbjuder ett program med övervakad studie som leder till en doktorand i ämnen som är nära relaterade till våra aktuella forskningsprioriteringar.

Doktor i internationella relationer

Geneva School of Diplomacy and International Relations
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 år Kontakt Skolan Schweiz Geneva + 1 fler

Doktorn för internationella relationer (DIR) Programmet är i högsta grad erbjuds av Genèves diplomatskola och sammanför akademisk excellens genom noggrann oberoende forskning och verkliga världen tillämplighet.

PhD i öst-väst psykologi

California Institute of Integral Studies
Campusstudier Heltid Deltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater San Francisco + 1 fler

Vårt program är ett lärande samhälle där psykologiska och andliga traditioner i öst-, väst- och inhemska kulturer från hela världen möts för att konversera och förvandla varandra.

PhD i psykologi

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
Campusstudier Heltid Deltid 3 år Kontakt Skolan Storbritannien Belfast + 1 fler

Psykologiska institutionen har en blomstrande, välbesökt och förlovad doktorand som är centralt för sin forskningsmiljö. Studenter utses strategiskt för forskningsprojekt med det uttryckliga syftet att öka forskningskapaciteten och utvecklingen inom prioriterade områden som skolan syftar till att förbättra världsledande forskning.

Doktor i samhällsvetenskap

Royal Roads University
Kombinerat online och på campus Deltid 4 år Januari 2020 Kanada Victoria

Doktor i samhällsvetenskapliga programmet är den första graden av sitt slag i Nordamerika. Den närmar sig studien av komplexa, verkliga problem inom en tvärvetenskaplig och tvärvetenskaplig ram. Programdesignen bringar forskningsintensiteten hos en traditionell doktorsexamen till ett tillämpat, professionellt fokus.

Doktorsexamen i internationella relationer och europeiska studier

Metropolitan University Prague
Campusstudier Heltid Deltid 3 år Kontakt Skolan Tjeckien Prague + 1 fler

Treårig doktorandprogram i internationella relationer och europeiska studier vid Metropolitan University Prague ( MUP ) i samarbete med Institutet för internationella relationer i Prag (IIR) inom ramen för programmet International Territorial Studies

Doktorand i ekonomi och regering

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 5 år September 2019 Spanien Madrid + 1 fler

Denna doktorsexamen utvecklas i två huvudområden: områdets ekonomi, som är drivs av Stiftelsen Centrum för monetära och finansiella studier (www.cemfi.es) -UIMP, och området för regeringen, som är drivs av Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset -UIMP.

PhD-politik och internationella relationer

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 år Kontakt Skolan Storbritannien Nottingham + 1 fler

Skolan för politik och internationella relationer är ett blomstrande och dynamiskt centrum för doktorandutbildning.

Doktorand i psykologi

Pontificia Universidad Javeriana
Campusstudier Deltid 8 terminer Januari 2020 Colombia Bogotá

Syftet med forskarutbildningen i psykologi är att utbilda forskare på den psykologiska, med ett pluriparadigmatiskt tillvägagångssätt, både inom disciplinen - i sin konceptualisering och metodik - och i engagemanget för ett tvärvetenskapligt arbete. Programmet är inramat i universitetets intresse för att privilegiera den sociala konstruktionen av mening, socialt relevant forskning inom sin miljö och engagemang för att bygga upp och stärka ett inkluderande samhälle, respektfullt och försvarare för mänsklig värdighet. Programmet är uppbyggt kring fem arbetslinjer som speglar fakultetens akademiska och forskningsbanor: välbefinnande och integral hälsa; Sociala och väpnade konflikter: Psykosociala förhållningssätt till byggandet av en fredskultur; Kunskapsbyggande inom utbildningsområdet Familjer, Crianzas och kontext och psykologi, arbete och subjektivitet.

Phd i interreligiös dialog och diplomati / interfaith studier

EUCLID (Euclid University)
Internet Heltid Deltid 2 - 4 hitta din juris doktor Öppen antagning Amerikas förenta stater Washington Gambia Gambia Online + 3 fler

En specialiserad online-doktorsexamen som erbjuds av ett mellanstatligt universitet med erkänd expertis inom inter-religiösa studier.

Doctor of Christian Counselling (Online)

Christian Leadership University
Internet Heltid Deltid Öppen antagning Amerikas förenta stater Cheektowaga

Är du övertygad om att du arbetar med dina klients djupa hjärtbehov, eller känner du ibland att du bara tar på dig Band-Aids för att täcka sår? Skulle du inte vilja veta att dina klienter har rengjorts och läkt genom att uppleva den kärleksfulla beröringen och medkännande ord från den underbara rådgivaren som bara kan röra vid de djupaste platserna inom? Om så är fallet, är en doktorsexamen i kristen rådgivning från Christian Leadership University exakt vad du har sökt efter.

Doktor i tillämpad social forskning

University of Stirling
Campusstudier Internet Heltid Deltid 36 - 96 månader Kontakt Skolan Storbritannien Stirling + 2 fler

Vårt Applied Social Research Doctorate är utformat för att förändra hur du tänker som professionell och se till att du kan få en stark inverkan på ditt område.

DLitt et Phil i Public Management and Governance

University of Johannesburg
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år Januari 2020 Sydafrika Johannesburg + 1 fler

Doktorandprogrammet omfattar en avhandling skriven under handledning som ger ett originellt bidrag till området förvaltning och styrning om ett ämne valt i samråd med chefen för institutionen för offentlig styrning. Ett doktorandförsvar (antingen av förslaget eller avhandlingen) krävs i enlighet med fakulteten för humaniora. En artikel som är klar för publicering om avhandlingsinnehållet eller relaterat fält krävs.

Forskning Grader (MPhil / PhD) i utvecklingsstudier

SOAS University of London
Campusstudier Heltid Deltid 3 år Kontakt Skolan Storbritannien London Singapore + 2 fler

Avdelningen har för närvarande 52 forskarstuderande, som arbetar med en rad forskningsämnen i många delar av Asien, Afrika, Latinamerika och Mellanöstern. Vi är särskilt intresserade av potentiella forskarstuderande som vill arbeta i en av de viktigaste avdelningarna för forskningsgrupper, nämligen: Arbete, rörelser och utveckling. Neoliberalism, globalisering och stater; Våld, fred och utveckling; Vatten för Afrika; Migration, rörlighet och utveckling; Agrarian Change and Development; Utvecklingspolitik, bistånd, institutioner och fattigdomsminskning.