PHDSTUDIES.SE

Se PhD-program i Samhällsvetenskap på deltid 2019

Kraven för att komma in på ett PhD-program inkluderar ofta att studenten redan har en masterexamen. Dessutom måste man ofta skriva en doktorsavhandling som till största del ska bestå av original akademisk forskning. I vissa länder kan man behöva försvara detta arbete inför en opponent och/eller en betygsnämnd.

Samhällsvetenskaper hjälper eleverna att bättre förstå interaktioner och system inom det mänskliga samhället. Ämnen som omfattas kan innefatta hur samhällen och befolkningen bildar regeringar, lagar, utvecklar ekonomiska system eller hur individer fattar beslut.

Be om information Doktorsprogram i Samhällsvetenskap på deltid 2019

41 Resultat i Samhällsvetenskap Filter

Doktor i samhällsvetenskap

Royal Roads University
Kombinerat online och på campus Deltid 4 år Januari 2020 Kanada Victoria

Doktor i samhällsvetenskapliga programmet är den första graden av sitt slag i Nordamerika. Den närmar sig studien av komplexa, verkliga problem inom en tvärvetenskaplig och tvärvetenskaplig ram. Programdesignen bringar forskningsintensiteten hos en traditionell doktorsexamen till ett tillämpat, professionellt fokus.

Phd genom forskning

Institute of Development Studies
Campusstudier Deltid Kontakt Skolan Storbritannien Brighton

Vi erbjuder ett program med övervakad studie som leder till en doktorand i ämnen som är nära relaterade till våra aktuella forskningsprioriteringar.

Doktor i klinisk psykologi

Georgia Southern University
Campusstudier Heltid Deltid Januari 2020 Amerikas förenta stater Statesboro

APA-ackrediterat doktorsprogram i klinisk psykologi vid Georgia Southern University (GS) är ett heltidsdagsprogram som erbjuder en kurs som leder till doktorsexamen i klinisk psykologi. Programmets läroplan förbereder kandidater för psykologinspiration med ett särskilt fokus på övning i landsbygdsområden. Coursework och träning förbereder eleverna för licensyren som psykolog, med tonvikt på att utbilda framväxande psykologer för de underskattade områdena i delstaten Georgia och närliggande regioner i sydöstra.

PhD i antropologi och social förändring

California Institute of Integral Studies
Campusstudier Heltid Deltid September 2019 Amerikas förenta stater San Francisco

Antropologi och social förändring PhD fokuserar på aktivistisk antropologi och social förändring.

Doktor i internationella relationer

Geneva School of Diplomacy and International Relations
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 år Kontakt Skolan Schweiz Geneva + 1 fler

Doktorn för internationella relationer (DIR) Programmet är i högsta grad erbjuds av Genèves diplomatskola och sammanför akademisk excellens genom noggrann oberoende forskning och verkliga världen tillämplighet.

Doktorand i ekonomi och regering

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 5 år September 2019 Spanien Madrid + 1 fler

Denna doktorsexamen utvecklas i två huvudområden: områdets ekonomi, som är drivs av Stiftelsen Centrum för monetära och finansiella studier (www.cemfi.es) -UIMP, och området för regeringen, som är drivs av Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset -UIMP.

Doktorsexamen i internationella relationer och europeiska studier

Metropolitan University Prague
Campusstudier Heltid Deltid 3 år Kontakt Skolan Tjeckien Prague + 1 fler

Treårig doktorandprogram i internationella relationer och europeiska studier vid Metropolitan University Prague ( MUP ) i samarbete med Institutet för internationella relationer i Prag (IIR) inom ramen för programmet International Territorial Studies

PhD i psykologi

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
Campusstudier Heltid Deltid 3 år September 2019 Storbritannien Belfast + 1 fler

Psykologiska institutionen har en blomstrande, välbesökt och förlovad doktorand som är centralt för sin forskningsmiljö. Studenter utses strategiskt för forskningsprojekt med det uttryckliga syftet att öka forskningskapaciteten och utvecklingen inom prioriterade områden som skolan syftar till att förbättra världsledande forskning.

Doktorand i psykologi

Pontificia Universidad Javeriana
Campusstudier Deltid 8 terminer Januari 2020 Colombia Bogotá

Syftet med forskarutbildningen i psykologi är att utbilda forskare på den psykologiska, med ett pluriparadigmatiskt tillvägagångssätt, både inom disciplinen - i sin konceptualisering och metodik - och i engagemanget för ett tvärvetenskapligt arbete. Programmet är inramat i universitetets intresse för att privilegiera den sociala konstruktionen av mening, socialt relevant forskning inom sin miljö och engagemang för att bygga upp och stärka ett inkluderande samhälle, respektfullt och försvarare för mänsklig värdighet. Programmet är uppbyggt kring fem arbetslinjer som speglar fakultetens akademiska och forskningsbanor: välbefinnande och integral hälsa; Sociala och väpnade konflikter: Psykosociala förhållningssätt till byggandet av en fredskultur; Kunskapsbyggande inom utbildningsområdet Familjer, Crianzas och kontext och psykologi, arbete och subjektivitet.

PhD-politik och internationella relationer

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 år Kontakt Skolan Storbritannien Nottingham + 1 fler

Skolan för politik och internationella relationer är ett blomstrande och dynamiskt centrum för doktorandutbildning.

Phd i medling och konfliktlösning

EUCLID (Euclid University)
Internet Heltid Deltid 2 - 4 år Öppen antagning Amerikas förenta stater Washington Gambia Gambia Online + 3 fler

EUCLID online doktorsexamen i medling och konfliktlösning är också unik för att blanda personlig nivåpsykologi med frågor på hög nivå (diplomati, interreligiös dialog) och praktiska färdigheter (förhandling), vars syfte är att erbjuda en omfattande täckning av detta breda ämne.

Forskar studieprogram (Ph.D.)

University of Economics Prague -Faculty of International Relations
Campusstudier Heltid Deltid 3 år Kontakt Skolan Tjeckien Prague + 1 fler

Forskarstudier vid fakulteten för internationella relationer ta tre år och studenterna tilldelas, efter avslutad kurs, graden ...

Forskning Grader (MPhil / PhD) i kinesiska och inre asiatiska studier

SOAS University of London
Campusstudier Heltid Deltid 3 år Kontakt Skolan Storbritannien London Singapore + 2 fler

Institutionen kan övervaka MPhil och doktorsexamen genom forskning och avhandling inom ett brett spektrum av kulturella och språkliga ämnen. Avsedd forskarstuderande borde inte känna sig tvungna att begränsa sitt val av ämnen till dem som anges mot namnen på nuvarande medarbetare (forskarstuderande har nyligen arbetat med så olika ämnen som färgsymbolism i gamla kinesiska texter, kinesisk biograf och kinesisk punktskrift, och översättningsstudier). Om det behövs kan arrangemang göras för gemensam övervakning med lärare från andra avdelningar i SOAS . Forskning på MPhil och doktorandnivå bygger på litterära, dokumentära och arkivmaterial på områdets språk och / eller på fältarbete som utförs på dessa språk.

Doktor i tillämpad social forskning

University of Stirling
Campusstudier Internet Heltid Deltid 36 - 96 månader Kontakt Skolan Storbritannien Stirling + 2 fler

Vårt Applied Social Research Doctorate är utformat för att förändra hur du tänker som professionell och se till att du kan få en stark inverkan på ditt område.

Dlitt et phil i offentlig förvaltning och styrning

University of Johannesburg
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år Februari 2020 Sydafrika Johannesburg + 1 fler

Doktorand Utbildningen omfattar en avhandling skriven under handledning som gör ett originellt bidrag till området för offentlig förvaltning och styrning på ett ämne valt i samråd med chefen för Department of Public Governance. En disputation (antingen förslaget eller avhandlingen) krävs i enlighet med bestämmelserna i den humanistiska fakulteten. En artikel klar för publicering på avhandlingen innehåll eller närliggande område krävs.