Filter
PhD
Brasilien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför PhD-program i Samhällsvetenskap i Brasilien 2019/2020

En filosofie doktorsexamen, är kort Ph.D en avancerad akademisk examen tjänat på olika områden, vilket innebär stora intressen och prestationer inom forskningen.

Samhällsvetenskaper hjälper eleverna att bättre förstå interaktioner och system inom det mänskliga samhället. Ämnen som omfattas kan innefatta hur samhällen och befolkningen bildar regeringar, lagar, utvecklar ekonomiska system eller hur individer fattar beslut.

Brasilien, officiellt Förbundsrepubliken Brasilien är det största landet i både Sydamerika och den latinamerikanska regionen. Det är världens 's femte största land, både geografiskt område och befolkning, med över 193 miljoner människor.

De mest populära doktorsprogrammen i Samhällsvetenskap i Brasilien 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Andra programmöjligheter {i land}

1 Resultat i Samhällsvetenskap, Brasilien

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
ISPED

Den ISPED underhålls av AELA - Educational Latin American Association och National University of Córdoba erbjuda jurister en helt unik och annorlunda kurs för dem som sök ... [+]

Den ISPED underhålls av AELA - Educational Latin American Association och National University of Córdoba erbjuda jurister en helt unik och annorlunda kurs för dem som söker utbildning i en doktorsexamen. Detta är det i egentlig mening Program doktorsexamen i juridik och samhällsvetenskap, dynamisk, full och känd över hela världen.

Institutionerna har doktoranden möjlighet att studera i exklusiva klasser till brasilianska, flexibelt dem som har lite tid att bygga kunskap.

The Bachelor of Law kommer att ha vanliga klasser i Argentina, som varar två veckor varje modul, för totalt fyra. Detta underlättar deras prestation och ger en differentierad prestanda.

MÅL... [-]

Brasilien São Paulo
Mars 2020
Spansk
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska