Doktorsexamina i Samhällsansvar

Jämför PhD-program i Samhällsansvar

Samhällsansvar

Ph.d.-program är vanligtvis utformade för att hjälpa studenter att få omfattande kunskaper inom ett valt fält. Ofta efter en kandidatexamen eller magisterexamen kan dessa program hjälpa eleverna att hitta en bredare karriärmöjlighet. Vissa kan välja att återvända till dessa program efter tid i arbetskraften.

Vad är en doktorand i CSR? Under kursens slut kan studenterna få en omfattande förståelse av företagens sociala ansvar och dess inverkan på såväl affärsområden som sociala områden. Studenter kan förutse att man lär sig om etiska och hållbara förhållningssätt i moderna affärsmetoder. Forskningsämnen som ofta förekommer är ledarskap, mindfulness, kommunikation, socialt ansvar, miljöfrågor, marknadsföring och riskförebyggande.

Utövandet av ett program kan leda till ett antal förmåner. Studenter utvecklar ofta de kommunikationsförmåga som krävs för att hantera en utvecklande företags atmosfär. Dessutom kan eleverna förvärva en djup förståelse för miljöfrågor tillsammans med ett handhavande om ekonomiska tillvägagångssätt, vilket kan hjälpa dem att ta sig till ledningspositioner inom industrin.

Individer kan betala varierande utbildning baserat på institutionen och platsen för studien. Innan du börjar kan eleverna behöva utforska olika kostnader på olika organisationer. Tillräcklig information kan hjälpa eleverna att planera i enlighet med detta.

Kandidater kan ha förbättrat sina karriärmöjligheter. Studenter kan hitta positioner som etiska ledare inom branschen. Andra kan dock välja att arbeta som konsulter för statliga och ideella organisationer som fokuserar på hållbar företagspolitik. Samtidigt kan vissa studenter välja att arbeta för företagsenheter som chefer och politiker. Det finns också ett antal positioner med internationella enheter som har ett intresse för ett globalt tillvägagångssätt. I den här utbildningen kan eleverna ta roll som forskare eller utvecklingsplanerare.

Program för doktorand i CSR kan nås genom ett urval av lokala och internationella högskolor och universitet. Online-alternativ kan erbjuda den optimala inställningen för ett växande antal icke-traditionella studenter. För att upptäcka några alternativ, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för PhD Samhällsansvar.  Testa vår kategori DBA Samhällsansvar istället.
Samhällsansvar

Sök efter liknande program här