Filter
PhD
Ryssland Sankt-Peterburg Saint Petersburg Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära PhD-programmen in St. Petersburg Ryssland 2019

En PhD, även känd som en filosofie doktorsexamen, är en examen som utfärdas av ett universitet till den som har uppfyllt alla nödvändiga kvalifikationer och som nu kan betraktas som en "doktor" inom hans eller hennes akademiska område.

Ryssland eller, också officiellt känd som Ryska federationen, är ett land i norra Eurasien. Utbildning i Ryssland tillhandahålls huvudsakligen av staten och regleras av ministeriet för utbildning och vetenskap. I Ryssland, det tar ca 70% av utbildningstiden för de kontaktuppgifter lektioner med en lärare, resten 30% av arbetsbördan ägnas åt oberoende studie av materialet.

St Petersburg Staden ligger längs floden Neva. Den har en befolkning på över 5 miljoner invånare. Staden har 716 offentliga skolor och 80 yrkesskolor.

Sök bland doktorsprogram in St. Petersburg i Ryssland 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Ryssland
Sankt-Peterburg
Saint Petersburg
Studietyp
Tempo
St. Petersburg Academic University of the Russian Academy Of Sciences

Institutionen för fysik och teknik för nanostrukturer är avsedd att förbereda högkvalificerade specialister inom detta område. Det moderna begreppet nanostrukturer omfatt ... [+]

Doktorsexamen i halvledarfysik

Undervisningsspråk: Ryska

Institutionen för fysik och teknik för nanostrukturer är avsedd att förbereda högkvalificerade specialister inom detta område.

Det moderna begreppet nanostrukturer omfattar ett brett utbud av material och apparater som är tillämpliga på helt olika områden: från elektronik och mekanik till bioteknik.

Förutom institutionens laboratorier tillhandahålls praktikanterna av akademiska universitetet, Ioffe-institutet och det vetenskapliga-tekniska centrumet för mikroelektronik.

Avdelningen erbjuder följande forskarutbildningsprogram:

Halvledarfysik.

Att använda unika experimentella och tekniska baser i laboratorier i akademiska institut under utbildningen skapar gynnsamma förutsättningar för att behärska moderna forsknings- och teknologiska metoder.... [-]

Ryssland Saint Petersburg
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska