PHDSTUDIES.SE

Hitta de 46 mest populära PhD-programmen i Portugal 2019

Portugal är attraktiv för eleverna inte bara för kvaliteten akademiska institutioner, men även för det milda klimatet, rika historia och välkomnande atmosfär, intressant kultur, och lägre levnadskostnader jämfört med andra länder inom Europeiska unionen.

De som vill bedriva en doktorsexamen Portugal måste först ha en kandidatexamen och magisterexamen. PhD Portugal kandidater kommer att uppleva en rigorös läroplan som kommer att inkludera kurser, undersökningar och omfattande forskning om kandidaternas ämnet för studien. Forskningen är vanligtvis utförs med vägledning eller under överinseende av en lärare medlem som innehar även speciella intresse för ämnet. PhD Portugal kandidaternas forskning ska vara original och kommer att leda till en avhandling eller uppsats som ger ett betydande bidrag till disciplinen och är av publicerbara kvalitet.Vissa delar av doktorera Portugal grad inkludera vetenskaper, studier utveckling, ekonomi, datavetenskap, teknik och medicin.

För mer information om PhD Portugal program, bläddra igenom alternativen nedan och hitta program för dig!

sökresultat funna Filter

PhD i tropiska kunskap och förvaltning

Nova School of Business and Economics
Campusstudier Heltid 4 år Oktober 2019 Portugal Lisbon

Syftet med TropiKMan programmet är att ge doktorander i agrobiotechonology, vårdvetenskap och jordbruksnäringen och styrning för utveckling en entreprenöriell inställning, det ger också en möjlighet för uppfinnare, innovatörer och företag att visa upp sina uppfinningsrika och innovativa idéer, projekt och processer till potentiella investerare, mentorer, regeringstjänstemän och allmänheten.

PhD i Management

Nova School of Business and Economics
Campusstudier Heltid 2 terminer Oktober 2019 Portugal Lisbon

Målet med vårt forskarutbildningen är inte bara att ge dig en gedigen teoretisk och metodisk grund för att utveckla din egen forskning, men också att ge möjlighet att delta i andra aktiviteter och utveckla din egen professionella nätverk.

Doktor i nationalekonomi

Nova School of Business and Economics
Campusstudier Heltid 4 år Oktober 2019 Portugal Lisbon

Vårt program syftar till att attrahera de allra bästa studenterna inom ekonomi och finans. Vårt åtagande är att utbilda våra doktorander att bli högt kvalificerade oberoende forskare. Våra doktorer är bekanta med state-of-the-art av både teoretiska och empiriska verktyg i ekonomi och finans.

Forskarutbildningen i informatik karta-i

University of Minho - School of Engineering
Campusstudier Heltid 3 - 4 år Oktober 2019 Portugal Guimaraes

MAP Doktorsprogrammet i datavetenskap består av en första övergripande år med start på hösten och delas in i två terminer. Den första terminen har fyra kurser väljs inom områdena grunderna för datorer, programmering paradigm och informationsteknik och ett seminarium om forskningsmetoder som inkluderar arbetsbesök till MAP tillhörande forskningscentra och laboratorier. Under andra halvåret, studenterna erbjuds ett antal valfria kurser som ges av professorer från MAP universitet och ledande forskare från utlandet. De doktorander förväntas ta några poäng i frågor som inte är direkt relaterade till deras utbildningsområde.

Forskarutbildningen i hantering och avfallshantering

University of Minho - School of Engineering
Campusstudier Heltid Oktober 2019 Portugal Guimaraes

Syftet med PDGTR är att erbjuda specialiserad utbildning för att utveckla hos eleverna förmåga att bidra till utvecklingen av processer och behandlingsteknik och återvinning av avfall genom kreativa och oberoende forskning.

Doktorandprogram i avancerade material och bearbetning

University of Minho - School of Engineering
Campusstudier Heltid Oktober 2019 Portugal Guimaraes

AdvamTech är en PhD sponsras av Fundação para en Ciência e Tecnologia (portugisiska Stiftelsen för vetenskap och teknik), och det integrerar alla universitet där vetenskaplig forskning inom området för materialvetenskap och teknik utförs, nämligen Universidade Nova de Lisboa, Universidade de Lisboa , Universidade de Coimbra, Universidade da Beira Interior, Universidade de Aveiro, Universidade do Porto och Universidade do Minho.

Forskarutbildningen i materialteknik

University of Minho - School of Engineering
Campusstudier Heltid Oktober 2019 Portugal Guimaraes

Målet för forskarskolan i materialteknik är att utbilda experter och forskare inom området materialteknik, som är mycket kvalificerade och kunna utföra självständig forskning, utveckling och innovation arbete inom akademisk eller industrimiljö.

Forskarutbildningen inom vetenskap och teknik av polymerer och kompositer

University of Minho - School of Engineering
Campusstudier Heltid Oktober 2019 Portugal Guimaraes

Syftet med kursen är att ge relevant utbildning och vetenskaplig kunskap.

PhD i arkitektur

Universidade Lusófona do Porto
Campusstudier Heltid 6 terminer Oktober 2019 Portugal Porto

Doktorsexamen inom arkitektur, har University of Porto portugisisktalande som huvudsyfte att utbilda forskare och lärare inom arkitektur. Förslaget syftar till att tillgodose behovet av en innovativ och kreativ utbildning i landet och i portugisisktalande plats i deras område av expertis, arkitektur.

Doktor i ekologi och miljö och hälsa

University Fernando Pessoa
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Portugal Porto

Doktorsprogrammet är relaterad till kursens lärar nationella och internationella forskningsprojekt som har resulterat i ett stort antal vetenskapliga artiklar.

Doktorsexamen i affärs- och managementstudier

University of Porto School of Economics and Management.
Campusstudier Heltid Deltid 3 år Kontakt Skolan Portugal Porto + 1 fler

Handelshögskolan, University of Porto, är en ledande skola inom ekonomi och förvaltning i Portugal med lång erfarenhet av undervisning och forskning inom dessa områden. Genom att anmäla sig till doktorsprogrammet drar studenterna nytta av expertis och erfarenhet av detta mest framstående forskargrupp.

Doktorsexamen i ekonomi

University of Porto School of Economics and Management.
Campusstudier Heltid Deltid 4 år Kontakt Skolan Portugal Porto + 1 fler

Ph.D. Program i ekonomi är ett fyraårigt heltidsprogram. De tre första terminerna ägnas åt kursen; De återstående terminerna ägnas åt förberedelsen av doktorsavhandlingen. avhandling.

Forskarutbildningen i informationssystem och teknik

University of Minho - School of Engineering
Campusstudier Heltid 8 terminer Oktober 2019 Portugal Guimaraes

Forskarutbildningen i informationssystem och teknik Doctoral Program (PDTSI - http://pdtsi.dsi.uminho.pt) syftar till att utbilda forskare som, på ett självständigt sätt, bedriver FoU-verksamhet inom informationssystem och teknik (TSI) . Denna utbildning är certifierad med tilldelningen av titeln doktor.

Doktorandprogram i modedesign

University of Minho - School of Engineering
Campusstudier Heltid 6 terminer Oktober 2019 Portugal Guimaraes

doktorandprogram i modedesign

Doktorandprogram i hållbar bebyggd miljö

University of Minho - School of Engineering
Campusstudier Heltid 6 terminer Oktober 2019 Portugal Guimaraes

Huvudsyftet med Doktorsprogrammet i hållbar samhällsbyggnad är att skapa en integrerad strategi för denna fråga, som omfattar faser av design, byggmaterial och teknik, livslängd utvärdering och hållbarhet, rehabilitering, bygga komfort och användning av energi, byggekonomi och förvaltning, hållbar stadsutveckling och regeneration.Doctoral Programmet i hållbar samhällsbyggnad