PHDSTUDIES.SE

Hitta de 2 mest populära PhD-programmen i Peru 2019

Peru har ritning turister från hela världen, och fler och fler studenter väljer Peru för forskarutbildning. Det finns något för alla i Peru, inklusive antika ruiner, snötäckta berg, sanddyner, vulkaner, museer, vackra kustlinje, dynamiska städer, god mat och en kultur med myriad av influenser. En doktorsexamen i Peru kan visa sig bli en riktigt rolig och lärorik upplevelse.

PhD i Peru program är utformade för studenter intresserade av karriär inom den akademiska världen, forskning eller industri. PhD i Peru program kräver studenterna att ha nödvändig utbildning, erfarenhet och förutsättningar som är specifika för varje program, samt färdigheter och kompetens att tänka kritiskt och självständigt. Studerande en doktorsexamen i Peru kommer, under överinseende av sakkunnig fakultet, bedriva forskning om ett specialiserat ämne inom området och klara och försvara en avhandling.

Lär dig mer om en doktorsexamen i Peru genom att söka igenom programmen nedan och du kan hitta nästa steg i din akademiska och yrkesmässiga karriär!

 

sökresultat funna Filter

Doktorsexamen i Administration

Universidad de San Martín de Porres
Campusstudier Heltid Mars 2020 Peru Santa Anita

Den ständiga förändringen i modellerna och paradigmerna för kunskapen om ledarskap och ekonomins olika grenar leder professionell lärare, konsult och forskare till reflektion och ständig omprövning av den teoretiska ramen för de grundläggande disciplinerna i deras område kunskap och dess bidrag till lösningen av socioekonomiska problem, företagsledning och samhälle.

Doktorand inom säkerhet, hälsa och miljö

Camiper Escuela de Altos Estudios
Internet Heltid Deltid 3 år Mars 2020 Peru La Molina + 1 fler

Målet med doktorn är att utbilda forskare med god kunskap inom de olika områdena säkerhet, hälsa och miljö, vilket gör det möjligt för forskaren att tillämpa sin vetenskapliga kunskap för att uppnå ett praktiskt och användbart resultat för samhället för att kunna införlivas eller stärka sitt forsknings- och utvecklingsarbete inom de olika produktiva och akademiska sektorerna för säkerhet, hälsa och miljö