PHDSTUDIES

Jämför PhD-program i Pedagogik på deltid i Sarasota, Amerikas förenta stater 2021

En PhD, även känd som en filosofie doktorsexamen, är en examen som utfärdas av ett universitet till den som har uppfyllt alla nödvändiga kvalifikationer och som nu kan betraktas som en "doktor" inom hans eller hennes akademiska område.

Utbildning definieras som processen att skaffa sig kunskap i någon form, oavsett om det handlar om övertygelser, vanor, färdigheter eller värden. Det finns många sätt att utbilda sig på. Man kan få utbildning genom undervisning, berättande, diskussioner, praktik och forskning.  

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Sarasota ligger i Sarasota County, Florida, USA. Sarasota är en populär golfdestination. Tillsammans med golfbanor parker och rekreationsanläggningar gör staden till en idealisk plats att leva och studera.

Be om information Doktorsprogram i Pedagogik på deltid i Sarasota i USA 2021

1 Resultat i Pedagogik, Sarasota Filter

Doktorsexamen

American International Theism University
PhD
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier
Internet

American International Theism University har något för alla. Nu med våra Accelererade examensprogram kan du slutföra dina magister- eller doktorsexamen på upp till tre år. Var ...

Läs mer