Filter
PhD
Norge Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför PhD-program i Pedagogik i Norge 2019/2020

En doktorsexamen är en förkortning för filosofie doktor. Denna examen är en doktorand-program som levereras till en hög nivå elev forskare som har gjort djupa forskning inom ett specifikt område eller ämne.

Undervisningen kan vara mycket frustrerande om du inte avancera din utbildning färdigheter och kunskaper till doktorsnivå. Detta ger dig möjlighet att förstå begreppen bättre och leverera kvalitativt innehåll till dina elever. Det kommer också att göra det möjligt för dig att förstå eleven 's beteende väl.

Norge, officiellt Konungariket Norge, är en nordisk enhetsstat konstitutionell monarki vars territorium omfattar den västra delen av den skandinaviska halvön, Jan Mayen, den arktiska ögruppen Svalbard och subantarctic Bouvet Island. Högre utbildning i Norge erbjuds av en rad sju universitet.

De mest populära doktorsprogrammen i Pedagogik i Norge 2019/2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Pedagogik, Norge

University College of Southeast Norway

USN erbjuder en doktorsexamen inom forskning utbildning i pedagogiska resurser och lärprocesser i förskolan och skolan. Programmet ackrediterades hösten 2012. ... [+]

PhD i Research utbildning i pedagogiska resurser och inlärningsprocesser på dagis och skola

USN erbjuder en doktorsexamen inom forskning utbildning i pedagogiska resurser och lärprocesser i förskolan och skolan. Programmet ackrediterades hösten 2012.

Programmet skall

Ligga i framkant av kunskap om nationell och internationell forskning om pedagogiska resurser och deras betydelse för inlärningsprocesser och resultat på dagis, skola och lärarutbildning Bidra till utvecklingen av teori och kunskap som är relevant för yrkespraktik i förskolor och skolor Bidra till analys, utveckling och reform av etablerad praxis i den pedagogiska området

professionella fokus... [-]

Norge Drammen Rauland Hønefoss Porsgrunn Bø i Telemark Kongsberg Horten  + 4 Mer
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska