PHDSTUDIES

Jämför 2 PhD-program i Organisation

Den doktor i organisation Programmet är utformat för att ge kandidaterna de grundläggande verktygen för att övervaka funktionen och kapaciteten hos organisationer. Program fokuserar på sambanden mellan ledarskap och sunda organisatoriska lösningar, så kandidater att använda erfarenheten som ett pedagogiskt verktyg. Akademiker som innehar en doktorsexamen i Organization examen arbete på många akademiska och förvaltning områden, några exempel är professor, direktör, affärskonsult, entreprenör, och personalchef, för att nämna några.

Skaffa en doktorsexamen i organisationen kräver starka kompetens time management och engagemang. Framgångsrika doktorander njuta självstyrt lärande och drivs av att arbeta hårt. De som studerar för att erhålla denna examen kommer att få chansen att utveckla dessa egenskaper, förutom att komplettera dem med kvantitativa och global kritiskt tänkande.Även kraven är olika för varje program, kandidater har oftast en tidigare magisterexamen inom områden som företagsekonomi, human resource management, operationsanalys eller ekonomi. Många PhD i Organisation kandidater har också jobba tidigare erfarenhet som chefer, konsulter och entreprenörer. Specialties relaterade till doktor i Organisation program inkluderar lagstiftning och politik, bokföring, engineering management, operationsanalys, marknadsföring och Global Finance, för att nämna några.

Bläddra igenom de program nedan för mer information om möjligheterna för en doktorsexamen i organisationen. Ta nästa steg mot dina mål idag!

2 Resultat i Organisation Filter

Ed.D. i organisation och ledarskap

University of San Francisco - School of Education
PhD
<
Heltid
<
Deltid
<
5 år
Engelska
Campusstudier

Doktorandutbildningen (Organisation och ledarskap) är ett unikt program för yrkesverksamma som ser sig själva som pedagogiska ledare som omvandlar sina organisationer genom et ...

Läs mer

Doktor i företagsekonomi (med en koncentration i marknadsföring, organisatoriskt beteende eller entreprenörskap)

Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics
PhD
<
Heltid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelska
Campusstudier

Business Administration Doktorsprogrammet medger studenter som är intresserade av att fullfölja forskningen främst inom områden med anknytning till marknadsföring, mänskliga r ...

Läs mer