PHDSTUDIES

Hitta PhD-program i Organisation i Europa 2020/2021

Doktorsexamen är en doktorsexamen, specifikt kallas en "doktor i filosofi " examen. Detta är missvisande eftersom doktorsexamen inte nödvändigtvis filosofer (om de inte förtjänat sin examen i filosofi!). Som sagt, PhD mottagarna har möjlighet att engagera sig i tankeexperiment, resonera om problemen, och lösa problem i sofistikerade sätt.

Detta forskarutbildningen i organisationen erbjuder förberedelse för undervisning och forskning karriärer i 5 huvudområden: organisationsteori, organisatoriskt beteende, entreprenörskap, strategisk ledning, innovation och förvaltning av teknik. Utöver den formella kurser, kommer du delta i oberoende undersökning samt forskning inom för att utrusta dig tillräckliga kunskaper och färdigheter.

Europa, en av världens 's sju kontinenterna, brukar kallas den västligaste halvö i Eurasien. Näst minsta kontinenten, med 10.180.000 (km2), området omgrupperar 50 länder.

Se alla doktorsprogram i Organisation i Europa 2020/2021

1 Resultat i Organisation, Europa Filter

Doktor i företagsekonomi (med en koncentration i marknadsföring, organisatoriskt beteende eller entreprenörskap)

Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics
PhD
<
Heltid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelska
Campusstudier

Business Administration Doktorsprogrammet medger studenter som är intresserade av att fullfölja forskningen främst inom områden med anknytning till marknadsföring, mänskliga r ...

Läs mer