Doktorsexamina i Nicaragua

Hitta de 2 mest populära PhD-programmen i Nicaragua 2018

Master

Man måste åstadkomma två saker när tjäna en doktorsexamen. Först måste man förstå ett visst ämne grundligt. Andra måste man mycket i kunskap om detta ämne.

Nicaragua, officiellt Republiken Nicaragua, är det största landet i Centralamerika, gränsar Honduras i norr och Costa Rica i söder. Spanska är Nicaragua 's officiella språk. Förvänta dig inte att hitta mycket engelska som talas utanför de större och dyrare hotell.

Kontakta universitet De bästa doktorsprogrammen i Nicaragua 2018

Läs Mer

Företagsekonomi Phd

Universidad Central de Nicaragua
Campusstudier Heltid 3 år May 2018 Nicaragua Managua

Detta moderna Doktorsexamen presenterar en "pragmatisk Motivet" i sin läroplan, som uppfyller kraven i den nya globala affärsmiljö för yrkesverksamma från olika discipliner som vill utveckla kompetensen hos deras vetenskap inom Management Sciences företag. [+]

Central University of Nicaragua UCN i samordning med egeu Business School i Chile har en doktorsexamen i Business Administration.

Detta moderna Doktorsexamen presenterar en "pragmatisk Motivet" i sin läroplan, som uppfyller kraven i den nya globala affärsmiljö för yrkesverksamma från olika discipliner som vill utveckla kompetensen hos deras vetenskap inom Management Sciences företag.

Forskarutbildningen av UCN och egeu Business School i Chile, kommer att utveckla: den attityd och kompetens för vetenskaplig forskning, som syftar till att förmå folk att reflektera över betydelsen inom områdena företagsekonomi, särskilt när de kompletteras genom att leverera marknadsundersökningar verktyg för att svara på olika frågor inom verksamhetsområde.... [-]


PhD in Psychology International Distant Learning at the UCN

Universidad Central de Nicaragua
Online Heltid 3 år Öppen antagning Nicaragua Managua

[+]

.

.

<a href="/www.in-ici.net/ucn.php" ></a>

Vänligen skicka din CV och forskning Förslag till:

[-]