PHDSTUDIES

Hitta de 4 mest populära PhD-programmen i Nederländerna 2020

Nederländerna erbjuder en rad internationella utbildningsprogram på ett socialt progressiv, godtar, och intellektuellt och kulturellt stimulerande miljö. Det nederländska utbildningssystemet har ett gott rykte för att erbjuda högkvalitativa utbildningar, gör det till en attraktiv plats för en doktorsexamen.

Den internationella miljön i Nederländerna är en fördel för dem som bedriver en doktorsexamen Nederländerna grad som vår värld blir mer sammankopplade. Doktorsexamen Nederländerna grad låter kandidaterna att bedriva oberoende forskning inom området för studien, under överinseende av kvalificerade lärare vid universitetet. Efter avslutad forskning för en doktorsexamen Nederländerna, måste de sökande försvara sin avhandling eller uppsats framför en panel av experter. Efter genomgången är doktorsexamen Nederländerna examen.

Nederländerna är ett populärt resmål för utbildning.Om du är intresserad av en PhD Nederländerna, ta en titt på de många alternativ som erbjuds i denna lilla men spännande land! 

sökresultat funna Filter

Doktorsexamen

Wittenborg University of Applied Sciences
PhD
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Wittenborg erbjuder 3-4 år Ph.D. forskarutbildning tillsammans med sin brittiska partner, University of Brighton.

Läs mer

Doktor i filosofi i företagsekonomi och management

International Business School the Hague
PhD
<
Online och Campus-kombinerat
<
Deltid
<
4 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

International Business School, Haag ( IBSH ), erbjuder en doktorsexamen program i Business and Management Studies, i samarbete med Sapienza University of Rome, Italien. Ph.D. ...

Läs mer

PhD - Filosofie doktor i ledning

United International Business Schools
PhD
17 Feb 2020
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Vår akademiska kalender baseras på ett kvartssystem (1 kvart = 10 veckor). På grund av programmets flexibla struktur och modulutformning finns flera startdatum tillgängliga i ...

Läs mer

PhD i stadsutveckling och styrning

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam
PhD
Sep 2020
<
Online och Campus-kombinerat
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Som en kombination av stadsledning och styrning ger detta doktorandprogram en unik akademisk upplevelse som är mycket relevant för dagens värld.

Läs mer