3 Deltid PhD Program i Molekylär biovetenskap i Asien for 2024

Deltid PhD Program i Molekylär biovetenskap i Asien for 2024Filter
    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Det tvärvetenskapliga forskarprogrammet inom energiteknik vid Tekniska Högskolan vid The Hong Kong University of Science and Technology ger långsiktigt stöd till vår pågående utbildningsutbildning och snabbt utvecklande forskning inom teknik i allmänhet. Ph.D. Programmet syftar till att införa eleverna de färdigheter som behövs för att identifiera forskningsfrågor inom kemiteknik, formulera en original forskningsplan och utveckla kreativa och innovativa lösningar som behandlar forskningsfrågan.

    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Ph.D. Programmet syftar till att införa i eleverna de färdigheter som behövs för att identifiera forskningsfrågor inom kemiteknik, formulera en originalforskningsplan och utveckla kreativa och innovativa lösningar som behandlar forskningsfrågan. Studenterna är skyldiga att genomföra kurs och framgångsrikt slutföra en avhandling för att visa kompetens inom forskning.

    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Ett gemensamt forskarutbildningsprogram inom nanovetenskap och teknik, initierat av School of Science and Engineering, kan erbjuda långsiktigt stöd till vår pågående forskning och utbildning samt till utveckling av teknik och kommersialiseringsarbete. Ph.D. Programmet syftar till att införa eleverna de färdigheter som behövs för att identifiera forskningsfrågor inom kemiteknik, formulera en original forskningsplan och utveckla kreativa och innovativa lösningar som behandlar forskningsfrågan.