close

Filter

Visa resultat

Jämför PhD-program i Miljöbiologi

Doktorander driver framtiden för sina fält genom att genomföra grundlig och original forskning under tre till sex år. I de flesta fall krävs det att studenter försvarar sin forskning före en expertgrupp innan de får sin examen. Vad är en doktorand i miljöbiologi? Fältet för miljöbiologi är mångfacetterat och kan variera avsevärt mellan programmen, men de flesta erbjuder studenter… Läs mer

Doktorander driver framtiden för sina fält genom att genomföra grundlig och original forskning under tre till sex år. I de flesta fall krävs det att studenter försvarar sin forskning före en expertgrupp innan de får sin examen.

Vad är en doktorand i miljöbiologi? Fältet för miljöbiologi är mångfacetterat och kan variera avsevärt mellan programmen, men de flesta erbjuder studenter valet att fokusera på zoologi, marinbiologi, växtbiologi eller ekologi som specialitet. Forskning utförs vanligtvis inom fältet snarare än laboratoriet, men många studenter kan dela sin tid mellan de två, eftersom de studerar organismerna inom deras forskningsområde och arbetar för att vetenskapligt definiera relationerna mellan dem. Medan många större universitet kan erbjuda studenter flera spår, utformar mindre skolor eller avdelningar ofta sin läroplan baserat på vad som är lokalt i området, såsom marint liv eller växtliv.

Forskning kring miljöbiologi inleder ofta eleverna med de färdigheter som krävs för att genomföra fältforskning och biokemiskt analysera en mängd olika exemplar. Tillsammans med de överlägsna organisatoriska färdigheter som studenterna tenderar att vinna kan dessa förmågor göra eleverna mycket attraktiva för framtida arbetsgivare.

Bland andra potentiella avgifter kan eleverna behöva betala ytterligare laboratorie- och utrustningskostnader i samband med deras doktorandforskning. För att ta reda på om program av intresse inkluderar extra avgifter utanför undervisning, kontakta potentiella skolor direkt för mer information.

Miljövetenskapsprofessorer, miljöbiologer, bevarande botaniker, djurbiologer, fiskebiologer och resursbiologer är alla vanliga karriärtitlar som hålls av dem med doktorsexamen i miljöbiologi. Utbudet av sysselsättningsalternativ som är tillgängliga för akademiker beror i stor utsträckning på deras specialiteter, med de som lutar sig mot djurvetenskaper som ofta vågar in i zoologi-relaterade ställningar, såsom djurhållare och boskapsforskare, och de som tränar mot marin- eller växtbiologi som bedriver karriär inom jordbruks- eller vattenindustrin istället.

Doktoranden är sällan tillgängliga helt online, även om vissa program kan tillåta studenter att samordna med sina forskarhandledare online genom att följa ett icke-uppsatsspår. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
University of Southern California
Södra Los Angeles, Amerikas förenta stater

I marin miljöbiologi, doktorsexamen Programmet studerar marina organismer, deras interaktioner i komplexa marina ekosystem och de framväxande egenskaperna hos samhällen som hä ... +

I marin miljöbiologi, doktorsexamen Programmet studerar marina organismer, deras interaktioner i komplexa marina ekosystem och de framväxande egenskaperna hos samhällen som härrör från dessa interaktioner. Genom design och nödvändighet omfattar detta arbete studier på alla nivåer av biologisk organisation, samt undersökningar av skärningspunkten mellan organismernas aktiviteter och den abiotiska världen. -
PhD
Engelska
Sep 2021
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här