close

Filter

Visa resultat

Jämför 2 PhD-program i Miljö och hälsa

En doktor i filosofi eller doktorsexamen är en avancerad programgrad som fokuserar på forskning inom ett visst område inom naturvetenskap, humaniora och näringsliv. De flesta program tar ungefär fyra år att slutföra, och många kräver en slutlig avhandling eller avhandling efter examen. Vad är en doktorand inom miljöhälsa? Studenterna får vanligtvis forskningserfarenhet och specialut… Läs mer

En doktor i filosofi eller doktorsexamen är en avancerad programgrad som fokuserar på forskning inom ett visst område inom naturvetenskap, humaniora och näringsliv. De flesta program tar ungefär fyra år att slutföra, och många kräver en slutlig avhandling eller avhandling efter examen.

Vad är en doktorand inom miljöhälsa? Studenterna får vanligtvis forskningserfarenhet och specialutbildning inom områdena toxikologi, miljöepidemiologi, riskbedömning, moderna livsmedelssystem, globala klimatförändringar och exponeringsbedömning. Tillsammans med utbildningsnivå kurser, kan eleverna vara skyldiga att slutföra forskningsrotationer och slutföra en avhandling. Exempel på klasser inkluderar statistisk databehandling; Miljöhälsovetenskap, lag och politik; Fysiologiska principer för folkhälsan Och epidemiologi.

Den stränga läroplanen för denna grad ger ofta eleverna färdigheter, som kritiskt tänkande och problemlösning, som kan hjälpa dem att hitta en karriär.Kandidater som har en avancerad nivå kan också konstatera att deras löner är högre än de som bara har beteckningar på grundnivå.

Låt inte kostnaden för att delta i universitetet avskräcka dig från att främja din utbildning. Att ringa till specifika skolor kan ge dig en bättre uppfattning om de totala finansiella kraven, vilket kan skilja sig kraftigt från en institution till en annan. Vissa skolor erbjuder också ekonomiska hjälpmöjligheter som lån eller stipendier, vilket bidrar till att lindra den ekonomiska bördan.

En grad i miljöhälsa förbereder kandidater för en mängd olika jobb i ett antal olika arbetsinställningar. Arbetet kan vara inriktat på forskning, undervisning, rådgivning eller styrning. Exempel på arbetsgivare är folkhälsobyråer, industrin, försäkringsbolag, avfallshanteringsföretag, miljöhögskolor, privata företag och regering.Exempel på jobbtitel är miljöhälsovårdsutbildare, epidemiolog, miljöpolitikstillverkare, toxikolog och grundvattenspecialist.

Online databasen hjälper dig att undersöka flera skolor. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Chulabhorn Graduate Institute
bangkok, Thailand

Idag är det känt att miljö och hälsa är oskiljaktigt inbördes. Miljöföroreningar i miljön kommer att påverka människors hälsa förr eller senare. Detta

Idag är det känt att miljö och hälsa är oskiljaktigt inbördes. Miljöföroreningar i miljön kommer att påverka människors hälsa förr eller senare. Detta -
PhD
Heltid
Engelska
Jun 2021
Campusstudier
 
University Fernando Pessoa
Porto, Portugal

Doktorsprogrammet är relaterad till kursens lärar nationella och internationella forskningsprojekt som har resulterat i ett stort antal vetenskapliga artiklar.

Doktorsprogrammet är relaterad till kursens lärar nationella och internationella forskningsprojekt som har resulterat i ett stort antal vetenskapliga artiklar. -
PhD
Heltid
3 år
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här