PHDSTUDIES

Se PhD-program i Miljö- och energivetenskap på deltid i Norge 2020

En PhD kan variera beroende på på vilket universitet och i vilket land man tar den. De flesta som tar en PhD gör det för att de är intresserade av att bidra till den akademiska världen och är genuint intresserade av sitt ämnesområde.   

Miljövetenskapliga studieprogram är utformade för att hjälpa studenter att studera hur man använder fysik och biologi för att lösa miljöproblem. På sådana studieprogram studerar man en rad olika ämnen, inklusive ekologi, juridik, politik, förvaltning av naturresurser och begränsning av föroreningar.

Norge (Norge) är den västligaste, nordligaste - och faktiskt den östligaste - av de tre skandinaviska länderna. Norge är känt för sin fantastiska och omväxlande natur. Fjordarna i västra delen av landet är långa smala vikar, flankerad på vardera sidan av höga berg där havet tränger långt in i landet. Det yttersta ansvaret för utbildningen ligger hos det norska utbildningsdepartementet och forskning.

Kontakta skolor direkt Bästa doktorsprogrammen i Miljö- och energivetenskap på deltid i Norge 2020

1 Resultat i Miljö- och energivetenskap, Norge Filter

Doktor i ekologi

University College of Southeast Norway
PhD
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Vi gör forskning på evolutionära processer i relation till den genetiska strukturen och urval och mänskliga frågor som rör miljöpåverkan.

Läs mer