PHDSTUDIES.SE

De mest populära PhD-programmen in Monterrey Mexiko 2019/2020

En filosofie doktorsexamen, är kort Ph.D en avancerad akademisk examen tjänat på olika områden, vilket innebär stora intressen och prestationer inom forskningen.

Mexiko är ett av de mest populära turist-länderna på jorden. Landet har både tropiska och tempererade zoner ger eleverna den bästa tiden här. Om du vill studera för din kurs i National Autonomous University of Mexico, kommer det att vara ett lysande liv med mycket underhållning i landet också.

Monterrey, den tredje största staden i Mexiko, är också pedagogiska navet i norra Mexiko. Det är huvudkontoret i Monterrey Institute of Technology och högre studier, ITESM som anses vara en av de viktigaste universiteten i Mexiko.

Sök bland doktorsprogram in Monterrey i Mexiko 2019/2020

sökresultat funna Filter

Doktorand i nanoteknik (DNT)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
Campusstudier Heltid 8 terminer Januari 2020 Mexiko Monterrey Buenavista + 1 fler

Doktorgrad i nanoteknologi syftar till att främja värdekedjan med hjälp av nanovetenskapens grunder för att skapa gränsvetenskaplig kunskap som förbättrar utvecklingen av innovativa nanotekniska produkter och / eller tjänster och identifierar teknikbaserade entreprenörsmöjligheter som ökar fördelarna landets konkurrenskraftiga

Doktorsexamen i datavetenskap (DCC)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
Campusstudier Heltid 4 år Januari 2020 Mexiko Monterrey

Doktorgraden är av sin natur tvärvetenskaplig och omfattar tre kunskapsområden som har blivit utvalda bland forskningslinjerna med större styrka inom Ingenjörsvetenskapliga fakulteten. Dessa områden interagerar med varandra genom projekt, centra och fokusgrupper. Doktorgrad i datavetenskap riktar sig till yrkesverksamma med en magisterexamen inom datavetenskap, ingenjörsvetenskap och exaktvetenskap som huvudsakligen är intresserad av högkonsekvensforskning, för att bidra till kunskapen om några av specialområdena för datavetenskap.

Doktorsexamen i bioteknik (DBT)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
Campusstudier Heltid 4 - 5 år Juli 2020 Mexiko Monterrey

Att utbilda vetenskapliga forskare som kan producera innovativ kunskap för att skapa ny teknik som är relevant för bioteknikområdet, med särskild tonvikt på livsmedels- och läkemedelsområdena och biovetenskap.

Doktorsexamen i teknikvetenskap (DCI)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
Campusstudier Heltid 4 - 5 år Januari 2020 Mexiko Monterrey Buenavista + 1 fler

DCI är av sin natur tvärvetenskaplig och omfattar fyra kunskapsområden (bioteknik, mekatronik, industriteknik och miljösystem) som har blivit utvalda bland forskningslinjerna med större styrka inom divisionen för teknik och arkitektur. Dessa områden samverkar med varandra genom projekt, centra och forskningsstolar.