PHDSTUDIES.SE

De mest populära PhD-programmen i Mexico City Mexiko 2019

En doktorsexamen är en förkortning för filosofie doktor. Denna examen är en doktorand-program som levereras till en hög nivå elev forskare som har gjort djupa forskning inom ett specifikt område eller ämne.

Mexiko är ett av de mest populära turist-länderna på jorden. Landet har både tropiska och tempererade zoner ger eleverna den bästa tiden här. Om du vill studera för din kurs i National Autonomous University of Mexico, kommer det att vara ett lysande liv med mycket underhållning i landet också.

Sök bland doktorsprogram i Mexico City i Mexiko 2019

sökresultat funna Filter

Doktorand i nanoteknik (DNT)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
Campusstudier Heltid 8 terminer Augusti 2019 Mexiko Monterrey Mexico City + 1 fler

Doktorgrad i nanoteknologi syftar till att främja värdekedjan med hjälp av nanovetenskapens grunder för att skapa gränsvetenskaplig kunskap som förbättrar utvecklingen av innovativa nanotekniska produkter och / eller tjänster och identifierar teknikbaserade entreprenörsmöjligheter som ökar fördelarna landets konkurrenskraftiga

Doktorsexamen i datavetenskap (DCC)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
Campusstudier Heltid 4 år Augusti 2019 Mexiko Monterrey Mexico City + 1 fler

Doktorgraden är av sin natur tvärvetenskaplig och omfattar tre kunskapsområden som har blivit utvalda bland forskningslinjerna med större styrka inom Ingenjörsvetenskapliga fakulteten. Dessa områden interagerar med varandra genom projekt, centra och fokusgrupper. Doktorgrad i datavetenskap riktar sig till yrkesverksamma med en magisterexamen inom datavetenskap, ingenjörsvetenskap och exaktvetenskap som huvudsakligen är intresserad av högkonsekvensforskning, för att bidra till kunskapen om några av specialområdena för datavetenskap.

Doktorsexamen i teknikvetenskap (DCI)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
Campusstudier Heltid 4 - 5 år Augusti 2019 Mexiko Monterrey Mexico City + 1 fler

DCI är av sin natur tvärvetenskaplig och omfattar fyra kunskapsområden (bioteknik, mekatronik, industriteknik och miljösystem) som har blivit utvalda bland forskningslinjerna med större styrka inom divisionen för teknik och arkitektur. Dessa områden samverkar med varandra genom projekt, centra och forskningsstolar.