$close

Filter

Visa resultat

Se PhD-program i Materialvetenskap på deltid i Spanien 2022

En filosofie doktorsexamen, är kort Ph.D en avancerad akademisk examen tjänat på olika områden, vilket innebär stora intressen och prestationer inom forskningen. Materialvetenskap är den berörda utredningen och konstruktion av ämnen som används i föremål av alla slag, såsom medicinska verktyg, vägar och rymdfarkoster akademisk disciplin. Inriktningar inom området inkluderar biomateri… Läs mer

En filosofie doktorsexamen, är kort Ph.D en avancerad akademisk examen tjänat på olika områden, vilket innebär stora intressen och prestationer inom forskningen.

Materialvetenskap är den berörda utredningen och konstruktion av ämnen som används i föremål av alla slag, såsom medicinska verktyg, vägar och rymdfarkoster akademisk disciplin. Inriktningar inom området inkluderar biomaterial, polymerer, metallegeringar och fysikalisk kemi.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Kontakta skolor direkt Bästa doktorsprogrammen i Materialvetenskap på deltid i Spanien 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Spanien
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Universidade da Coruña
Ferrol, Spanien

Doktorsprogrammet i Laser, fotonik och Vision är ett inter universitet program som erbjuds i samarbete med University of Santiago de Compostela och Vigo.

Doktorsprogrammet i Laser, fotonik och Vision är ett inter universitet program som erbjuds i samarbete med University of Santiago de Compostela och Vigo. -
PhD
Heltid
Deltid
3 - 6 terminer
Spansk
Campusstudier