11 Deltid PhD Program i Matematik 2024

Deltid PhD Program i Matematik 2024Filter
    • Honolulu, Amerikas förenta stater
    • Online USA

    Heltid, Deltid

    Distansutbildning

    Engelsk, Portugisiska, Spanska

    Doktorsgraden i matematikprogrammet hjälper eleverna att förstå och använda matematik inom andra kunskapsområden med grundläggande matematiska färdigheter för vardagen och att anställas och agera i en konsultförmåga i frågor som rör matematik. Karriärmöjligheter i matematik inkluderar aktuariella tjänster, utbildning och inom branscher som telekommunikation, flyg- och dator.

    • Ostrava, Tjeckien

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    • Melbourne, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Kandidater med en magisterexamen i tillämpad matematik kan utöka sin ämnesexpertis genom att välja en doktorsexamen. i tillämpad matematik vid Florida Tech. Som en av de enda 30 ansökte om matematikprogram i USA, Florida Techs doktorandprogram erbjuder flera specialiseringar inom området, inklusive olinjär analys, stokastisk analys, optimering, numerisk analys, vetenskaplig databehandling, och statistik.

    • Ljubljana, Slovenien

    Deltid

    4 år

    Blandad

    Engelsk, Singalesiska, singalesiska

  • Heltid, Deltid

    På Campus

    Engelsk

    Programmet syftar till att erbjuda kunskap och expertis för en karriär inom den akademiska världen, eller för att driva en mängd andra möjligheter där en stark matematisk bakgrund är viktig. Tidigare studenter är anställda vid universitet i Storbritannien och utomlands, och seniora statistiker och chefer inom industri och näringsliv.

    • Ostrava, Tjeckien

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

  • Heltid, Deltid

    På Campus

    Engelsk

    Ordinära och partiella differentialekvationer

    • Al Ain, Förenade arabemiraten

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Den föreslagna doktorsexamen i matematikutbildning förbereder eleverna för att ta itu med viktiga forskningsfrågor relaterade till matematikutbildning i Förenade Arabemiraten. Studenter i programmet kommer att skaffa sig expertis i att tillämpa och utvärdera lämpliga forskningsmetoder för att informera om den senaste utvecklingen inom matematikutbildningen.

    • Al Ain, Förenade arabemiraten

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Ph.D. programmet i matematiska vetenskaper är utformat för studenter med en magisterexamen i matematik från ett universitet. Det är ett 56 studiepoängsprogram som erbjuds för heltidsstudenter inom institutionen för matematiska vetenskaper. Studenter är skyldiga att genomföra 24 poäng timmar i kurser utöver 30 kredit timmar tilldelade forskning och en doktorsexamen. avhandling.

    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Ph.D. programmet ger en bred bakgrund inom matematik och matematiska vetenskaper. Eleverna väljer sin huvudkoncentration bland tre alternativ: Ren matematik, tillämpad matematik; och sannolikhet och statistik. Doktorsavhandlingen måste vara ett originalt bidrag till fältet.

    • Al Ain, Förenade arabemiraten

    Heltid, Deltid

    6 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Den tilldelade examen, som ett erkännande av att programmet uppfyller kraven, är "Doktor i filosofi i matematik". Studieplanen för doktorandprogrammet i matematik ska bestå av totalt 54 poäng. D.-studenter måste fullfölja alla examina i minst sex (6) och högst tolv (12) terminer efter examen. Programmet innehåller 6 studiepoäng obligatoriska kurser i College of Science, 9 poäng timmar Matematikkärnkurser, 9 poäng timmar fysik valfria och 30 poäng timmar för avhandling.