PHDSTUDIES

De mest populära PhD-programmen i Shah Alam Malaysia 2020

Tjänar en doktorsexamen kräver utökad studie och intensiv mental ansträngning. En doktorsexamen är en akademisk studie där man koncentrerar för fyra till sex år efter att ha fått din magisterexamen, och som leder, om det antas, till en doktorsexamen, den högsta akademiska examen.

Malaysia är en federal konstitutionell monarki i Sydostasien. Den består av tretton stater och tre federala territorier och har en total landmassa av 329.847 kvadratkilometer åtskilda av Sydkinesiska havet i två lika stora regioner, Malackahalvön och malaysiska Borneo.

Selangor Staden är känd för en god population av studenter som söker doktorand och doktorsexamen inom humaniora och konst. UNISEL Universiti Selangor är ett av de bästa universiteten i Malaysia.

Sök bland doktorsprogram i Shah Alam i Malaysia 2020

sökresultat funna Filter

Filosofie doktor (Business)

Sunway University
PhD
Jan 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

En doktor i filosofi är den högsta akademiska kvalifikationen som du kan uppnå. Att ha en doktorander skiljer dig åt: inte bara som ett akademiskt excellensmärke, men det visa ...

Läs mer

Filosofie doktor i biologi

Sunway University
PhD
Jan 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Det här forskningsdrivna programmet syftar till att vidareutveckla dina nuvarande forskningsfärdigheter inom ett av nyckelområdena biologi.

Läs mer

Doktor i filosofi (dator)

Sunway University
PhD
Jan 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Det här forskningsdrivna programmet syftar till att vidareutveckla din nuvarande forskningsfärdighet inom ett av de viktigaste områdena för databehandling.

Läs mer