close

Filter

Visa resultat

Jämför PhD-program i Ljudteknik

Att tjäna en doktorand är både ett ambitiöst mål och en möjlighet att uppnå akademiska höjder. Det passar bäst för dem som vill dyka djupare in i specifika ämnen och vill bli bättre på att förstå och lösa problem. De färdigheter som uppnåtts genom doktorsexamen leder till bättre karriärmöjligheter. Vad är doktorsexamen i ljudteknik? Denna grad ger möjlighet att bedriva for… Läs mer

Att tjäna en doktorand är både ett ambitiöst mål och en möjlighet att uppnå akademiska höjder. Det passar bäst för dem som vill dyka djupare in i specifika ämnen och vill bli bättre på att förstå och lösa problem. De färdigheter som uppnåtts genom doktorsexamen leder till bättre karriärmöjligheter.

Vad är doktorsexamen i ljudteknik? Denna grad ger möjlighet att bedriva forskning och skapa publicerat arbete inom ljud- eller ljudteknik. Doktorgradsstudenter blir vanligtvis inblandade i innovativ teknik och teknik för att dela, skapa, fånga, bearbeta och producera ljud för olika ljudindustrier. De kan arbeta för att utveckla kvantitativa metoder för stämning av instrumentinstrument, datahanteringsnätverk för inspelningar, ultraljudssystem för skadedjursbekämpning eller psykoakustisk uppfattning om ljudstyrka i kommersiella musikutgåvor.

Studenter som arbetar med doktorsexamen i ljudteknik kan få branscherfarenhet, lära sig att samarbeta med andra och förvärva starka kommunikationsförmåga som är tillämpliga på alla delar av livet. De kan också finslipa sina tekniska förmågor vid användning av toppmoderna ljudutrustning och studior.

Kostnaden för doktorand i ljudteknik varierar mellan skolor och länder. Studiet kan vara mellan två och sex år. Projektiva studenter ska på förhand undersöka sina föredragna skolor.

Människor som tjänar doktorand i ljudteknik har ofta karriär som ljudinnehavare och artister. De kan också hitta sig som lärare, forskare eller företagsledare inom akustik och ljudteknik. På grund av sin erfarenhet av ljudsystem inkluderar andra karriärmöjligheter inspelningsingenjör, kompositör eller ljuddesigner för filmer, tv och videospel.

Doktorandprogram inom detta område erbjuds på universiteten runt om i världen. I synnerhet onlinekurser tillåter studenter som bor i avlägsna områden att vidareutveckla sin utbildning, oavsett plats eller schema. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
The University of Akron - Faculty of Civil Engineering
Akron, Amerikas förenta stater

Audiologi (Au.D) University of Akron och Kent State University, i anslutning till Cleveland Clinic Foundation, erbjuder doktorsexamen i Audiology (AuD) examen genom nordöstra ... +

Audiologi (Au.D) University of Akron och Kent State University, i anslutning till Cleveland Clinic Foundation, erbjuder doktorsexamen i Audiology (AuD) examen genom nordöstra Ohio Au.D. Konsortium (NOAC). NOAC slår samman de starka tillgångarna i två universitetsprogram som fokuserar på de vetenskapliga och kliniska grunderna för audiologi med Cleveland Clinic-sektionen för audiologi för att ge studenterna exponering för den breda och djupgående diagnostiska och rehabiliterande audiologin. Vi är dedikerade till att erbjuda världsklassutbildning i audiologi. -
PhD
Engelska
Sep 2021
Campusstudier