Doktorsprogram i Livsmedelsvetenskap i Prag i Tjeckien

Hitta PhD-program i Livsmedelsvetenskap 2018 i Prag i Tjeckien

Livsmedelsvetenskap

Tjänar en doktorsexamen kräver utökad studie och intensiv mental ansträngning. En doktorsexamen är en akademisk studie där man koncentrerar för fyra till sex år efter att ha fått din magisterexamen, och som leder, om det antas, till en doktorsexamen, den högsta akademiska examen.

Tjeckien ligger i hjärtat av Europa är en granne till Slovakien, Österrike, Tyskland och Polen. Tjeckiska universitet erbjuder mångåriga rykte och intressanta inriktningar.

Detta är den största staden i Tjeckien, och det 's en av de viktigaste forsknings-och utbildningsinstitutioner. De många utbildningsanstalter här ser eleverna både lokala och internationella har ett brett utbud av program att delta i under vistelsen. Utbildning påverkar denna stad mycket positivt i termer av social-ekonomisk tillväxt.

Be om information Doktorsprogram i Livsmedelsvetenskap i Prag i Tjeckien 2018

Läs Mer

Doktor I Livsmedelsteknik

University of Chemistry and Technology, Prague
Campusstudier Heltid Deltid 4 år Öppen antagning Tjeckien Prag + 1 fler

Det främsta syftet med forskarutbildningen är att förbereda de studerande med möjligheten för oberoende kreativt arbete och djup kunskap inom livsmedelsteknik och andra relaterade ämnen. [+]

Översikt

Det främsta syftet med forskarutbildningen är att förbereda de studerande med möjligheten för oberoende kreativt arbete och djup kunskap inom livsmedelsteknik och andra relaterade ämnen. Studien fokuserar på den vetenskapliga och forskning i tekniska processer och bygger på omfattande kunskap om kemiska, biologiska, tekniska och ekonomiska discipliner, och kunskapen om thesolution av de specifika komplexa problem av utvalda livsmedelsgrenar (spannmål, bagare och socker teknik, mejeri och fett teknik, kött och köttprodukter teknik, teknik av frukt och grönsaker, teknik tensider och detergants och kosmetika).

Lediga

Akademiker kan arbeta inom vetenskap och forskning eller direkt inom livsmedelsindustrin, samt inom närliggande områden som kosmetika och kemisk industri, inklusive bearbetning av avfall och miljöskydd. De kan hålla ledande positioner inom utveckling, produktion, kontroll och projektion i kommersiella företag eller statliga institutioner. På grund av det breda begreppet kompetens de nyutexaminerade är redo inte bara för professionell action i sin specialisering, men också för att anpassa för eventuell användning i andra tekniska och vetenskapliga områden.... [-]


Doktor I Livsmedelskemi Och Analys

University of Chemistry and Technology, Prague
Campusstudier Heltid Deltid 4 år Öppen antagning Tjeckien Prag + 1 fler

Målet med studien är att utbilda specialister med en djup kunskap inom livsmedelskemi, mat / foderanalys och människoföda - vilket återspeglar den nuvarande state of the art inom respektive vetenskapsområde och med visionen av den framtida utvecklingen / utmaningar. Eleverna kommer att få inte bara en omfattande teoretiska kunskaper men också bred praktisk erfarenhet av laboratorier som är utrustade med moderna instrument. [+]

Översikt

Målet med studien är att utbilda specialister med en djup kunskap inom livsmedelskemi, mat / foderanalys och människoföda - vilket återspeglar den nuvarande state of the art inom respektive vetenskapsområde och med visionen av den framtida utvecklingen / utmaningar. Eleverna kommer att få inte bara en omfattande teoretiska kunskaper men också bred praktisk erfarenhet av laboratorier som är utrustade med moderna instrument. Kurserna ges till framtida specialist fokuserar på reaktion som förekommer i livsmedel under bearbetning transport och / eller lagring. De viktigaste parametrarna för livsmedel såsom näringsvärde, sensoriska egenskaper och säkerhet är under fokus, kosttillskott är också viktig fråga. Särskild uppmärksamhet ägnas åt avancerade analys strategier som gäller för en effektiv kontroll av kemiska föroreningar / överskott / gifter, som uppmärksammas är moderna omik strategier som gör det möjligt att bekämpa livsmedels bedrägeri och studier av biologiskt aktiva livsmedelskomponenter. När det gäller människoföda, vissa kurser gäller också med medicinsk aspekt i samband med detta område.... [-]