Se PhD-program i Livsmedelsvetenskap på deltid i Europa 2021
En PhD kan variera beroende på på vilket universitet och i vilket land man tar den. De flesta som tar en PhD gör det för att de är intresserade av att bidra till den akademiska världen och är genuint intresserade av sitt ämnesområde.
Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.
Kontakta skolor direkt Bästa PhD-program i Livsmedelsvetenskap på deltid i Europa 2021
2 Resultat i Livsmedelsvetenskap, Europa Filter
Ph.D. inom livsmedelshygien och processteknik
VFU University Of Veterinary And Pharmaceutical Sciences Brno
Doktorandprogrammet Food Hygiene and Processing Technology är ett akademiskt inriktat studieprogram som motsvarar det nuvarande läget och nivån för vetenskapen och behoven i E ...
PhD i kulinariska ledningen
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Culinary utbildning är ett viktigt område, som kan ge dig mer information om några av de tekniker som ytterligare kan förbättra färdigheter samt kunskap.