Filosofie doktor i Livsmedelsvetenskap Europa

Hitta PhD-program i Livsmedelsvetenskap Europa 2018

En doktorsexamen är en förkortning för filosofie doktor. Denna examen är en doktorand-program som levereras till en hög nivå elev forskare som har gjort djupa forskning inom ett specifikt område eller ämne.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Se alla doktorsprogram i Livsmedelsvetenskap Europa 2018

Läs Mer

PhD Food Safety and Biotechnology

Queen's University Belfast
Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Storbritannien Belfast

This programme focuses on applied aspects of advanced and emerging analytical technologies to address current issues in food safety, nutrition and food supply. [+]

PhD Food Safety and Biotechnology

Research Strategies

This programme focuses on applied aspects of advanced and emerging analytical technologies to address current issues in food safety, nutrition and food supply. It covers the entire food chain from farm to fork and places a strong emphasis on the link between improved food safety and nutrition and improved public health.

Research Strengths

Advanced and emerging technological and analytical platforms (biosensors, isotopic and omics) Animal food and feed safety Animal health and disease diagnostics Global food security Food and nutrition metabolomics Food and nutrition quality measurements Food chemistry Food safety detection methodology Food traceability and authenticity Immunodiagnostics for food contaminant and toxin detection Natural compounds and their health applications Novel and functional foods Therapeutic biomolecules ENTRY REQUIREMENTS ... [-]

Doktor I Livsmedelsteknik

University of Chemistry and Technology, Prague
Campusstudier Heltid Deltid 4 år Öppen antagning Tjeckien Prag + 1 fler

Det främsta syftet med forskarutbildningen är att förbereda de studerande med möjligheten för oberoende kreativt arbete och djup kunskap inom livsmedelsteknik och andra relaterade ämnen. [+]

Översikt

Det främsta syftet med forskarutbildningen är att förbereda de studerande med möjligheten för oberoende kreativt arbete och djup kunskap inom livsmedelsteknik och andra relaterade ämnen. Studien fokuserar på den vetenskapliga och forskning i tekniska processer och bygger på omfattande kunskap om kemiska, biologiska, tekniska och ekonomiska discipliner, och kunskapen om thesolution av de specifika komplexa problem av utvalda livsmedelsgrenar (spannmål, bagare och socker teknik, mejeri och fett teknik, kött och köttprodukter teknik, teknik av frukt och grönsaker, teknik tensider och detergants och kosmetika).

Lediga

Akademiker kan arbeta inom vetenskap och forskning eller direkt inom livsmedelsindustrin, samt inom närliggande områden som kosmetika och kemisk industri, inklusive bearbetning av avfall och miljöskydd. De kan hålla ledande positioner inom utveckling, produktion, kontroll och projektion i kommersiella företag eller statliga institutioner. På grund av det breda begreppet kompetens de nyutexaminerade är redo inte bara för professionell action i sin specialisering, men också för att anpassa för eventuell användning i andra tekniska och vetenskapliga områden.... [-]


Doktor I Livsmedelskemi Och Analys

University of Chemistry and Technology, Prague
Campusstudier Heltid Deltid 4 år Öppen antagning Tjeckien Prag + 1 fler

Målet med studien är att utbilda specialister med en djup kunskap inom livsmedelskemi, mat / foderanalys och människoföda - vilket återspeglar den nuvarande state of the art inom respektive vetenskapsområde och med visionen av den framtida utvecklingen / utmaningar. Eleverna kommer att få inte bara en omfattande teoretiska kunskaper men också bred praktisk erfarenhet av laboratorier som är utrustade med moderna instrument. [+]

Översikt

Målet med studien är att utbilda specialister med en djup kunskap inom livsmedelskemi, mat / foderanalys och människoföda - vilket återspeglar den nuvarande state of the art inom respektive vetenskapsområde och med visionen av den framtida utvecklingen / utmaningar. Eleverna kommer att få inte bara en omfattande teoretiska kunskaper men också bred praktisk erfarenhet av laboratorier som är utrustade med moderna instrument. Kurserna ges till framtida specialist fokuserar på reaktion som förekommer i livsmedel under bearbetning transport och / eller lagring. De viktigaste parametrarna för livsmedel såsom näringsvärde, sensoriska egenskaper och säkerhet är under fokus, kosttillskott är också viktig fråga. Särskild uppmärksamhet ägnas åt avancerade analys strategier som gäller för en effektiv kontroll av kemiska föroreningar / överskott / gifter, som uppmärksammas är moderna omik strategier som gör det möjligt att bekämpa livsmedels bedrägeri och studier av biologiskt aktiva livsmedelskomponenter. När det gäller människoföda, vissa kurser gäller också med medicinsk aspekt i samband med detta område.... [-]


Doktor I Kemi Och Teknik Av Livsmedel

Brno University of Technology
Campusstudier Heltid Deltid 4 år September 2018 Tjeckien Brno + 1 fler

Syftet med studien är att nå balans mellan teoretiska och experimentella kunskaper och tillämpningen av de allmänna förfarandena i kemi och livsmedelsteknik. [+]

Chemistry and Technology av livsmedel

Förkortning: DKAP_CHTP

Nivå studieperiod: Doctoral

Fakulteten: Fakulteten för kemi

Akademiskt år: 2017/2018

Titel tilldelas: Ph.D.

Utbildningsbevis: Ph.D. i fältet "Chemistry and Technology av livsmedel"

Kvalifikationsnivå: Doktorsavhandling (3: e cykeln)

Ackrediterat från: 2015/12/21

Ackrediterade till: 2020/05/31

Särskild behörighet:

Magisterexamen i kemiteknik, livsmedelskemi eller andra kemiska inriktningar intjänade vid fakulteterna, ICT Prag eller jordbruks universitet.

Profil av programmet:

Syftet med studien är att nå balans mellan teoretiska och experimentella kunskaper och tillämpningen av de allmänna förfarandena i kemi och livsmedelsteknik. Programmet är inriktat på både i livsmedelsproduktionen med betona att säkra och utveckla avancerad teknik, liksom i kvalitetskontroll och säkerhet av livsmedelsprodukter. Det är anledningen till att studenterna kommer att slutföra kurser discipliner som är nödvändiga för studien. Programmet är inriktat på både till livsmedelsproduktionen med avseende på genomförande och utveckling av avancerad teknik och kontroll av kvaliteten och säkerheten hos livsmedelsprodukter. Detta överensstämmer med nödvändiga regler studenterna kommer att slutföra under sina studier. De utexaminerade hitta jobb på universitetet och icke-universitetsforskning, i forskning och utveckling avdelningar inom privata företag - både i Tjeckien och EU (t.ex. Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet, GD Hälsa och konsumentskydd), i komplexet av agrara livsmedelsanläggningar etc. Examen är också kvalificerad att arbeta i institutioner statlig kontroll och näringslivsorganisationer.... [-]