Doktorsexamina i Livsmedelsvetenskap

Jämför PhD-program i Livsmedelsvetenskap

Livsmedelsvetenskap

Tjänar en doktorsexamen kräver utökad studie och intensiv mental ansträngning. En doktorsexamen är en akademisk studie där man koncentrerar för fyra till sex år efter att ha fått din magisterexamen, och som leder, om det antas, till en doktorsexamen, den högsta akademiska examen.

Kontakta skolor direkt - Jämför doktorsprogram i Livsmedelsvetenskap 2018

Läs Mer

PhD I Kulinariska Ledningen

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Heltid Deltid 3 år Öppen antagning Schweiz Zürich + 1 fler

Culinary utbildning är ett viktigt område, som kan ge dig mer information om några av de tekniker som ytterligare kan förbättra färdigheter samt kunskap. [+]

3 TOP UNIVERSITETER = 1 EUROPEISKA DOKTORATET

Alla studenter har förutom ABMS Schweiz doktorsexamen en gemensam doktorsexamen med universitetet i Dąbrowa Górnicza (WSB) och Taras Shevchenko National University (KNU). ABMS är certifierad av EFMD EOCCS, den schweiziska nationella kvaliteten på utbildningen (EduQua) och ASIC UK. WSB är ett europeiskt erkänt universitet och KNU är ett europeiskt offentligt universitet grundat för 200 år sedan och rankat bland topp 500 universitet i världen.

3 översta europeiska universitet = bästa virtuella / online-programmet = 1 topp europeisk doktorgrad SCHWEIZ + EU + TOP RANKED 500

Culinary utbildning är ett viktigt område, som kan ge dig mer information om några av de tekniker som ytterligare kan förbättra färdigheter samt kunskap. PhD i Culinary Management är något, mot vilket majoriteten av kockar i modern tid ser. Om du vill titta utanför ramen för kök för att hantera olika mat relaterade teorier, livsmedelssäkerhet, hygien, produktion av livsmedel i stor skala, hospitality management etc. då är det examen som kan ge dig några starka resultat. Det finns några viktiga punkter som är relaterade med denna kompetens och nedan kommer vi att diskutera några av dem så att du kan få en bättre förståelse... [-]