PHDSTUDIES

Jämför PhD-program i Livsmedelsteknik i Italien 2021

En PhD, även känd som en filosofie doktorsexamen, är en examen som utfärdas av ett universitet till den som har uppfyllt alla nödvändiga kvalifikationer och som nu kan betraktas som en "doktor" inom hans eller hennes akademiska område.

Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien längs Alperna.

De mest populära doktorsprogrammen i Livsmedelsteknik i Italien 2021

1 Resultat i Livsmedelsteknik, Italien Filter

Internationell doktorsexamen i matteknik och bioteknik

Free University of Bozen-Bolzano
PhD
Okt 2021
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Syftet med denna internationella doktorand Programmet är att träna en ny generation globalt kända forskare för att tillämpa metoder för teknik och bioteknik för livsmedelsförä ...

Läs mer