close

Filter

Visa resultat

Jämför PhD-program i Livsmedelsteknik i Italien 2021

En PhD, även känd som en filosofie doktorsexamen, är en examen som utfärdas av ett universitet till den som har uppfyllt alla nödvändiga kvalifikationer och som nu kan betraktas som en "doktor" inom hans eller hennes akademiska område.Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frank… Läs mer

En PhD, även känd som en filosofie doktorsexamen, är en examen som utfärdas av ett universitet till den som har uppfyllt alla nödvändiga kvalifikationer och som nu kan betraktas som en "doktor" inom hans eller hennes akademiska område.

Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien längs Alperna.

De mest populära doktorsprogrammen i Livsmedelsteknik i Italien 2021

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano , Italien

Syftet med denna internationella doktorand Programmet är att träna en ny generation globalt kända forskare för att tillämpa metoder för teknik och bioteknik för livsmedelsförä ... +

Syftet med denna internationella doktorand Programmet är att träna en ny generation globalt kända forskare för att tillämpa metoder för teknik och bioteknik för livsmedelsförädling genom att ge dem möjligheter att överföra och utbyta kunskap med nationella och internationella forskningscentra och industrier. -
PhD
Heltid
3 år
Engelska
Okt 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här