Filter
PhD
Italien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför PhD-program i Livsmedelsteknik i Italien 2019/2020

En PhD, även känd som en filosofie doktorsexamen, är en examen som utfärdas av ett universitet till den som har uppfyllt alla nödvändiga kvalifikationer och som nu kan betraktas som en "doktor" inom hans eller hennes akademiska område.

Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien längs Alperna.

De mest populära doktorsprogrammen i Livsmedelsteknik i Italien 2019/2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Livsmedelsteknik, Italien

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
Free University of Bozen-Bolzano

Syftet med denna internationella doktorand Programmet är att träna en ny generation globalt kända forskare för att tillämpa metoder för teknik och bioteknik för livsmedel ... [+]

Syftet med denna internationella doktorand Programmet är att träna en ny generation globalt kända forskare för att tillämpa metoder för teknik och bioteknik för livsmedelsförädling genom att ge dem möjligheter att överföra och utbyta kunskap med nationella och internationella forskningscentra och industrier.

Kursbeskrivning

Det treåriga programmet fokuserar huvudsakligen på forskning om primärmatproduktion, uppställning och förvaltning samt validering av livsmedelsprocesser och tillämpning av omics-tekniker för att klara och karakterisera livsmedelsförädling och livsmedelsprodukter, med särskild tonvikt på fermenterade livsmedel. Huvuddragen i Ph.D. är ett tvärvetenskapligt vetenskapligt tillvägagångssätt och deltagande av internationellt kända forskare i Vetenskapliga kommittén.... [-]

Italien Bolzano
Oktober 2019
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska