close

Filter

Visa resultat

Jämför 3 PhD-program i Livsmedelsteknik

En filosofie doktorsexamen, är kort Ph.D en avancerad akademisk examen tjänat på olika områden, vilket innebär stora intressen och prestationer inom forskningen.

Kontakta skolor direkt - Jämför 3 doktorsprogram i Livsmedelsteknik 2021

Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Universidade Santiago de Compostela
Santiago de Compostela, Spanien

Globaliseringen av ekonomin och livsmedelsmarknaden gör teknik och livsmedelssäkerhet till en fråga av allmänt intresse som påverkas av många faktorer. Ett effektivt skydd av ... +

Globaliseringen av ekonomin och livsmedelsmarknaden gör teknik och livsmedelssäkerhet till en fråga av allmänt intresse som påverkas av många faktorer. Ett effektivt skydd av rätten till livsmedelssäkerhet kräver ett omfattande tillvägagångssätt som tar hänsyn till de risker som är förknippade med mat från jord till bord och som tar hänsyn till alla möjliga perspektiv. Dessutom tar det på ett mycket särskilt sätt hänsyn till den växande betydelsen av näringsrisker, med tanke på den oroande förekomsten av fetma idag och främst hos barn och ungdomar. -
PhD
Heltid
3 år
Spansk
Okt 2021
10 Sep 2021
Campusstudier
 
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Italien

Syftet med denna internationella doktorand Programmet är att träna en ny generation globalt kända forskare för att tillämpa metoder för teknik och bioteknik för livsmedelsförä ... +

Syftet med denna internationella doktorand Programmet är att träna en ny generation globalt kända forskare för att tillämpa metoder för teknik och bioteknik för livsmedelsförädling genom att ge dem möjligheter att överföra och utbyta kunskap med nationella och internationella forskningscentra och industrier. -
PhD
Heltid
3 år
Engelska
Okt 2021
Campusstudier
 
University of Veterinary Sciences
Brno, Tjeckien

Doktorandprogrammet Food Hygiene and Processing Technology är ett akademiskt inriktat studieprogram som motsvarar det nuvarande läget och nivån för vetenskapen och behoven i E ... +

Doktorandprogrammet Food Hygiene and Processing Technology är ett akademiskt inriktat studieprogram som motsvarar det nuvarande läget och nivån för vetenskapen och behoven i Europa. Utexaminerade från doktorandstudien Food Hygiene and Processing Technology fick fördjupad teoretisk kunskap och praktiska färdigheter förvärvade under oberoende kreativ aktivitet och förvärv av ny vetenskaplig kunskap inom studieområdet. Utexaminerade kan aktivt dela med sig av sina kunskaper inom studieområdet på internationell nivå och offentligt. Baserat på denna kvalifikation är akademiker huvudsakligen anställda vid forskningsinstitutioner och universitet. -
PhD
Heltid
Deltid
4 år
Engelska
Sep 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här