PHDSTUDIES

Jämför PhD-program i Livsmedelssäkerhet i Tjeckien 2021

Den mest populära doktorsexamen är filosofie doktor eller doktorsexamen Doktorer och andra doktorsexamina studie förbereder doktoranden för att lansera nya planer som lägger till den gemensamma kunskapsbas fältet. Kandidater för och innehavare av doktorer söker ofta yrken som professorer och forskare, men många går också på att olika roller i de välgörande, offentliga och privata sektorn.

Livsmedelssäkerhet specialister kan vara ansvarig för att övervaka hanteringen av produkter, testa prover för eventuella föroreningar och hantera inspektion eller certifiering av förbrukningsvaror. Detta fält är i hög efterfrågan som mat importeras och exporteras globalt för att möta kraven från allmänheten.

Tjeckien har en väletablerad och forskningsbaserad högskoleutbildning. Detta har gjort att lära ini Prag en av de respekterade läroplanen 's i Europa sedan det odlar en anda av kreativitet och innovation bland eleverna.

De mest populära doktorsprogrammen i Livsmedelssäkerhet i Tjeckien 2021

1 Resultat i Livsmedelssäkerhet, Tjeckien Filter

Ph.D. inom livsmedelshygien och processteknik

VFU University Of Veterinary And Pharmaceutical Sciences Brno
PhD
Sep 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Doktorandprogrammet Food Hygiene and Processing Technology är ett akademiskt inriktat studieprogram som motsvarar det nuvarande läget och nivån för vetenskapen och behoven i E ...

Läs mer