close

Filter

Visa resultat

Jämför PhD-program i Landskapsarkitektur

En doktor kallas också doktorsexamen eller doktor i filosofi. Det kan vara kulminationen på många års högre utbildning och delas ut av ett högskola eller universitet. Kandidater har då rätt att kalla sig "läkare". Vad är en doktorand i landskapsarkitektur? En doktor i filosofi i landskapsarkitektur programmet erbjuder avancerad utbildning för personer som vill fokusera på landskapspl… Läs mer

En doktor kallas också doktorsexamen eller doktor i filosofi. Det kan vara kulminationen på många års högre utbildning och delas ut av ett högskola eller universitet. Kandidater har då rätt att kalla sig "läkare".

Vad är en doktorand i landskapsarkitektur? En doktor i filosofi i landskapsarkitektur programmet erbjuder avancerad utbildning för personer som vill fokusera på landskapsplanering, tillämpning av rumslig skala och hardscape design. Studenterna kan också välja klasser om landskapsmosaik, datorteknik, stadsplanering från antiken till nutid och infrastrukturella system. En avhandling förväntas normalt i slutet av det intensivt fokuserade programmet.

Kandidater med doktorsexamen i landskapsarkitektur kan förbättra sin karriär eftersom de utökar sin förmåga att kommunicera och hantera tid och utveckla en stark arbetsetik. De tenderar också att ha ett öga för design och vara självdrivna, vilket kan hjälpa dem att skapa unika mönster.

Högskolekostnader kan fluktuera mellan universitet i olika delar av världen och med längden på det valda programmet. Projektiva doktorander kanske vill undersöka olika program och begära kostnadsinformation från dessa högskolor.

Kandidater med doktorand i landskapsarkitektur kan redan ha en karriär, men för dem som inte kan, kan det finnas ett brett utbud av alternativ. För dem som söker möjligheter i näringslivet använder hembyggare och designföretag ofta landskaps specialister för att lösa problem med landskapsarkitektur för modellhem, specialbeställningshus eller till och med landboder. Vissa akademiker kan välja att bli adjungerade lärare eller universitetsprofessorer. Andra kan välja en karriär i filmer eller tv som en softscape och hardscape designer. Sysselsättning kan också hittas hos myndigheter som behöver människor att skapa lockande områden runt nationella byggnader och inom statsparker.

Doktor i filosofi i landskapsprogram finns över hela världen. För att hitta ett doktorandprogram som passar dina behov, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Universidade de Évora
Evora, Portugal

Detta doktorandprogram följer principer som syftar till att utbilda forskare med en stark vetenskaplig bakgrund, högkvalificerad för att lösa problem, med hög känsla av vetens ... +

Detta doktorandprogram följer principer som syftar till att utbilda forskare med en stark vetenskaplig bakgrund, högkvalificerad för att lösa problem, med hög känsla av vetenskaplig integritet, med förmåga att kommunicera med entreprenörsanda med hög grad av självständighet och förmåga av fortlöpande lärande. -
PhD
Heltid
8 terminer
Portugisiska, Engelska, Spansk
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här