Filter
PhD
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför PhD-program i Landskapsarkitektur

En doktor kallas också doktorsexamen eller doktor i filosofi. Det kan vara kulminationen på många års högre utbildning och delas ut av ett högskola eller universitet. Kandidater har då rätt att kalla sig "läkare".

Vad är en doktorand i landskapsarkitektur? En doktor i filosofi i landskapsarkitektur programmet erbjuder avancerad utbildning för personer som vill fokusera på landskapsplanering, tillämpning av rumslig skala och hardscape design. Studenterna kan också välja klasser om landskapsmosaik, datorteknik, stadsplanering från antiken till nutid och infrastrukturella system. En avhandling förväntas normalt i slutet av det intensivt fokuserade programmet.

Kandidater med doktorsexamen i landskapsarkitektur kan förbättra sin karriär eftersom de utökar sin förmåga att kommunicera och hantera tid och utveckla en stark arbetsetik. De tenderar också att ha ett öga för design och vara självdrivna, vilket kan hjälpa dem att skapa unika mönster.

Högskolekostnader kan fluktuera mellan universitet i olika delar av världen och med längden på det valda programmet. Projektiva doktorander kanske vill undersöka olika program och begära kostnadsinformation från dessa högskolor.

Kandidater med doktorand i landskapsarkitektur kan redan ha en karriär, men för dem som inte kan, kan det finnas ett brett utbud av alternativ. För dem som söker möjligheter i näringslivet använder hembyggare och designföretag ofta landskaps specialister för att lösa problem med landskapsarkitektur för modellhem, specialbeställningshus eller till och med landboder. Vissa akademiker kan välja att bli adjungerade lärare eller universitetsprofessorer. Andra kan välja en karriär i filmer eller tv som en softscape och hardscape designer. Sysselsättning kan också hittas hos myndigheter som behöver människor att skapa lockande områden runt nationella byggnader och inom statsparker.

Doktor i filosofi i landskapsprogram finns över hela världen. För att hitta ett doktorandprogram som passar dina behov, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Landskapsarkitektur

Universidade de Évora

Detta doktorandprogram följer principer som syftar till att utbilda forskare med en stark vetenskaplig bakgrund, högkvalificerad för att lösa problem, med hög känsla av v ... [+]

Översikt

Detta doktorandprogram följer principer som syftar till att utbilda forskare med en stark vetenskaplig bakgrund, högkvalificerad för att lösa problem, med hög känsla av vetenskaplig integritet, med förmåga att kommunicera med entreprenörsanda med hög grad av självständighet och förmåga av fortlöpande lärande. Förutom att utföra forskningsarbetet som leder till avhandlingens avhandling (162 ECTS) ska doktorsexamen få 18 högskolepoäng i fakulteten. De kan också delta i seminarier, kortkurser och andra som är intresserade av att slutföra sin utbildning och delta i vetenskapliga möten inom landskapskonst och tekniker där de förväntas lämna in arbete. Syftet är att uppmuntra och öka doktoranders färdigheter och alla färdigheter och färdigheter som krävs av en kandidat för doktorsexamen. Dessa kommer att utvärderas genom hela programmet, som kulminerar i presentationen och den offentliga diskussionen om doktorsavhandlingen, vilken kommer att göras och utvärderas enligt ovannämnda förordning för doktorsexamen vid universitetet i Évora. Syftet är att stärka den vetenskapliga forskningen för att få forskare med ekologisk, etisk och estetisk känsla, rigor och vetenskaplig integritet som är beredda att utforma, genomföra och utvärdera vetenskapliga forskningsprojekt.... [-]

Portugal Evora
Oktober 2019
Portugisiska,Engelska,Spansk
Heltid
8 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska