Filter
PhD
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför PhD-program i Läroplan

Den mest populära doktorsexamen är filosofie doktor eller doktorsexamen Doktorer och andra doktorsexamina studie förbereder doktoranden för att lansera nya planer som lägger till den gemensamma kunskapsbas fältet. Kandidater för och innehavare av doktorer söker ofta yrken som professorer och forskare, men många går också på att olika roller i de välgörande, offentliga och privata sektorn.

Kontakta skolor direkt - Jämför doktorsprogram i Läroplan 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Läroplan

Georgia Southern University

Ed.D. i Curriculum Studies vid Georgia Southern University är ett tvärvetenskapligt program som omfattar ett brett spektrum av överväganden från de rent teoretiska till d ... [+]

Curriculum Studies, Ed.D (Hybrid)

Statesboro Graduate Requirements: 66-78 (Minst 66 Krediter Timmar Utöver Mästarens Innehållande Avhandling, 60 Krediter Timmar Utom Mästarens Exkluderande Avhandling)

Ed.D. i Curriculum Studies vid Georgia Southern University är ett tvärvetenskapligt program som omfattar ett brett spektrum av överväganden från de rent teoretiska till de pragmatiska frågorna om design och utvärdering.

Kandidater från vårt program är utrustade med kunskap och färdigheter som gör det möjligt för dem att vara ledare som kan fatta etiska och kloka beslut i professionella miljöer, samt kompetenta forskare som kan bedriva oberoende forskning och utvärdera forskningsprojekt och vetenskapliga skapelser.... [-]

Amerikas förenta stater Statesboro
Januari 2020
Engelska
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska