Filter
PhD
Asien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Hitta PhD-program i Kulturstudier Asien 2019

Doktorsexamen är en doktorsexamen, specifikt kallas en "doktor i filosofi " examen. Detta är missvisande eftersom doktorsexamen inte nödvändigtvis filosofer (om de inte förtjänat sin examen i filosofi!). Som sagt, PhD mottagarna har möjlighet att engagera sig i tankeexperiment, resonera om problemen, och lösa problem i sofistikerade sätt.

Kulturstudier är ett studieområde som undersöker hur olika kulturer påverkar hur människor lever sina liv. Närliggande ämnen kan omfatta sociologi, historia, ekonomi, litteraturstudier, kulturantropologi och kommunikationsstudier.

Som den största och folkrikaste världsdel i världen, består Asien av en mängd olika etniska grupper, kulturer, miljöer, ekonomi, historiska band och statliga system.

Se alla doktorsprogram i Kulturstudier Asien 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Kulturstudier, Asien

Lingnan University

Institutionen grundades 2000 och är den första och fortfarande den enda platsen i den kinesertalande världen med en helt tvärvetenskaplig och kosmopolitisk personal som h ... [+]

Doktorsexamen i kulturstudier

Normal längd: 3 eller 4 år (heltid)

Plats: Hongkong

Institutionen för kulturvetenskap är grundad år 2000 och är den första avdelningen i sitt slag i Asien, med en helt tvärvetenskaplig och internationell fakultet som uteslutande engagerat sig i undervisning och forskning i nutida kulturstudier.

För våra doktorander erbjuder vi närakontaktövervakning och arbetsrelationer med forskare i världsklass. Studenter kan utnyttja resebidrag för att delta i konferenser över hela världen. Vi erbjuder också olika möjligheter att exponera för verkstäder på olika platser genom våra nätverk i Asien.

Ansökningsmetoder

Sökande kan söka tillträde till doktorandprogrammet på två sätt enligt följande:... [-]

Hongkong Tuen Mun
September 2019
Engelska
Heltid
30 - 72 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
SOAS University of London

SOAS centret för kulturella, litterära och postkoloniala studier (CCLPS) kommer att välkomna ansökningar från MPhil / doktorander som vill göra forskning inom discipliner ... [+]

Forskarutbildning i kulturella, litterära och postkoloniala studier

Tillvägagångssätt: Heltid eller Deltid

SOAS centret för kulturella, litterära och postkoloniala studier (CCLPS) kommer att välkomna ansökningar från MPhil / doktorander som vill göra forskning inom disciplinerna för jämförande litteratur, kulturstudier och postkoloniala studier. Centret har utvecklat ett eget MPhil-utbildningsprogram som gör det möjligt för forskarstuderande att vara registrerade i centrum snarare än i specifika regionala avdelningar eller andra discipliner. Centret lägger tonvikten på förvärv av kritiska teoretiska färdigheter och djupgående regional, språklig och kulturell kunskap med särskild hänvisning till Asien, Afrika och Mellanöstern, men också två litteratur skrivna på europeiska språk. Projektiva forskarstuderande kommer att ha den unika möjligheten att arbeta på ett exceptionellt brett spektrum av ämnen, teoretisk och kritisk, övervakad enligt kompetensen hos en bred uppsättning akademisk personal över fakulteten och SOAS .... [-]

Storbritannien London Singapore
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska