PHDSTUDIES.SE

Hitta de 5 mest populära PhD-programmen i Kroatien 2019/2020

Tjänar en doktorsexamen kräver utökad studie och intensiv mental ansträngning. En doktorsexamen är en akademisk studie där man koncentrerar för fyra till sex år efter att ha fått din magisterexamen, och som leder, om det antas, till en doktorsexamen, den högsta akademiska examen.

Genom Kroatiens akademiska program International, student från olika delar av världen få anmärkningsvärt lärorik erfarenhet. Landets städer erbjuder en perfekt plats för elever som vill studera diplomati, freds-och konfliktkunskap, internationella affärer och internationella relationer.

Kontakta universitet De bästa doktorsprogrammen i Kroatien 2019/2020

sökresultat funna Filter

Doktorandstudie i ekonomi och företagsekonomi

University Of Rijeka - Faculty of Economics and Business
Campusstudier Heltid 3 år Oktober 2019 Kroatien Rijeka

Doktorandprogrammet i ekonomi och företagsekonomi vid fakulteten för ekonomi i Rijeka är medlem i de två prestigefyllda doktorsnät / föreningarna: Central- och Sydösteuropa Ph.D. Nätverk (CESEENET) och European Doctoral Association i Management and Business Administration (EDAMBA).

Doktorand i datavetenskap

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 5 - 10 år Oktober 2019 Kroatien Rijeka + 1 fler

Det föreslagna forskarutbildningen inom teknikvetenskap, inom datavetenskap, syftar till att ge masterprogram i datavetenskap, examen vid teknisk-naturvetenskapliga fakulteten och andra närstående institutioner i Kroatien och utomlands, möjlighet att fortsätta utbildningen och vidareutbildningen vetenskaplig utbildning för att uppnå högutbildade yrkesverksamma inom det relaterade området.

Doktorsexamen i elektroteknik

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Kombinerat online och på campus Heltid 5 år Oktober 2019 Kroatien Rijeka

Studier på forskarutbildning (doktorsexamen) godkänner sökande med följande grader: Civilingenjör, Civilingenjör eller Civilingenjörsexamen (inom ämnet Elektroteknik).

Doktorsexamen i maskinteknik, marin arkitektur, grundteknik vetenskap och tvärvetenskaplig teknik vetenskap

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 5 - 10 år Oktober 2019 Kroatien Rijeka + 1 fler

Genom att välja kurser med vägledning från sin handledare kan varje elev anpassa programmet till sina forskningsintressen.

Doktor i entreprenörskap och innovation

University of Osijek Faculty of Economics
Campusstudier Heltid 3 år Oktober 2019 Kroatien Osijek

Starta internationella mellan universitet tvärvetenskaplig forskarutbildning (doktorsavhandling) studie företagaranda och förnyelsearbete stimulerades av behovet för att skapa konkurrenskraftiga kunskaps nödvändig för att stärka förebyggande och innovationsförmågan hos individer och samhälle att möta förändringar och hantera förändringar.