PHDSTUDIES.SE

De mest populära PhD-programmen i Rijeka Kroatien 2019/2020

Kraven för att komma in på ett PhD-program inkluderar ofta att studenten redan har en masterexamen. Dessutom måste man ofta skriva en doktorsavhandling som till största del ska bestå av original akademisk forskning. I vissa länder kan man behöva försvara detta arbete inför en opponent och/eller en betygsnämnd.

Kroatien är ett land där 40% av dess medborgare på mellan 18 och 35 år har uppnått högre utbildning utbildning. Landet har förbättrat students liv i dessa universitet med ett avtagit levnadsstandard i dessa universitet speciellt för både lokala och även internationella studenter.

Sök bland doktorsprogram i Rijeka i Kroatien 2019/2020

sökresultat funna Filter

Doktorandstudie i ekonomi och företagsekonomi

University Of Rijeka - Faculty of Economics and Business
Campusstudier Heltid 3 år Oktober 2019 Kroatien Rijeka

Doktorandprogrammet i ekonomi och företagsekonomi vid fakulteten för ekonomi i Rijeka är medlem i de två prestigefyllda doktorsnät / föreningarna: Central- och Sydösteuropa Ph.D. Nätverk (CESEENET) och European Doctoral Association i Management and Business Administration (EDAMBA).

Doktorand i datavetenskap

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 5 - 10 år Oktober 2019 Kroatien Rijeka + 1 fler

Det föreslagna forskarutbildningen inom teknikvetenskap, inom datavetenskap, syftar till att ge masterprogram i datavetenskap, examen vid teknisk-naturvetenskapliga fakulteten och andra närstående institutioner i Kroatien och utomlands, möjlighet att fortsätta utbildningen och vidareutbildningen vetenskaplig utbildning för att uppnå högutbildade yrkesverksamma inom det relaterade området.

Doktorsexamen i elektroteknik

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Kombinerat online och på campus Heltid 5 år Oktober 2019 Kroatien Rijeka

Studier på forskarutbildning (doktorsexamen) godkänner sökande med följande grader: Civilingenjör, Civilingenjör eller Civilingenjörsexamen (inom ämnet Elektroteknik).

Doktorsexamen i maskinteknik, marin arkitektur, grundteknik vetenskap och tvärvetenskaplig teknik vetenskap

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 5 - 10 år Oktober 2019 Kroatien Rijeka + 1 fler

Genom att välja kurser med vägledning från sin handledare kan varje elev anpassa programmet till sina forskningsintressen.